Ένα παντοπωλείο (c)harma άνοιξε στο Μοσχάτο

charma
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

O Αντώνης και η Αθηνά ταξιδεύουν συχνά για να γνωρίσουν μικρούς παραγωγούς και φέρνουν πολλά «charma σπιτικά καλούδια» στο παντοπωλείο νέας γενιάς στο Μοσχάτο.

Το Charma φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα μικρό χώρο, αλλά φορτωμένο με αγνά ελληνικά προϊόντα: μπαχαρικά, όσπρια, δημητριακά, βότανα, σάλτσες, ζυμαρικά, αλεύρι, παξιμάδια, μέλι, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, παστέλια, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς αλλά και βιολογικά είδη. Και για τους πιο… ψαγμένους, στο Charma θα βρείτε πέτουρα λαχανικών, παξιμάδια με χαρούπι, γλυκές ντουρουντούς μπουκιές, αφυδατωμένα μανιτάρια, χορτόσουπα με σπανάκι, καρότο, πατάτα, παντζάρι και πολλά άλλα.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι θεματικές δημιουργίες και λιχουδιές, με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχει αυτές τις ημέρες την τιμητική της, με πανέμορφα, λιγουρευτά δωράκια.

Για κάθε ετικέτα στο ράφι έχουν κάνει έρευνα και γευσιγνωσία, ώστε να συντηρήσουν μια μικρή γκάμα με τα καλύτερα, μιας και αυτή είναι η δουλειά του ιδιοκτήτη. Οι πελάτες έχουν αρχίσει και το γνωρίζουν αυτό και βασίζονται στον λόγο τους. Για αυτό και η σχέση ποιότητας–τιμής είναι άριστη. Δεν παραλείπουν να αριστεύσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες στήνοντας μικρά «τσιμπούσια» με μεζέδες και τσικουδιά στα μικρά τραπεζάκια που στήνουν στο πεζοδρόμιο.

Πληροφορίες: Παντοπωλείο γεύσεων Charma, Λ.Κατσώνη 63,Μοσχάτο, 213 0400696, https://www.facebook.com/charmashop/?fref=photo