Νέα θεματικά μενού και κυριακάτικο brunch μας περιμένουν στο Sale e Pepe

sale-e-pepe-pepe

Tournedos από τόνο Maguro με πουρέ από φινόκιο και σαλάτα πορτοκαλιού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Με 25 χρόνια ιστορίας στη γεύση της Αθήνας και της Μυκόνου, το Sale e Pepe ανανεώνεται, εμπνέεται και παρουσιάζει τα νέα Amici Miei θεματικά μενού και το απολαυστικότερο κυριακάτικο brunch του Κολωνακίου.

Όσοι αγαπούν τη βορειο-ιταλική κουζίνα, μπορούν να… γλείφουν εκ των προτέρων τα δάχτυλά τους, με τα νέα Amici Miei Μενού που δημιουργηθήκαν για να προσφέρουν κουζίνα υψηλού επιπέδου από τη γειτονική μας χώρα, στην πιο ζεστή σάλα της Αθήνας, το Sale e Pepe.

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οι εβδομαδιαίες εναλλαγές και τη διάρκεια τους (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Έτσι, λοιπόν, κάθε τριήμερο απολαμβάνετε στο Sale e Pepe θεματικά μενού που κυμαίνονται από €40 έως €55/άτομο, πάντα με 4 πιάτα και τουλάχιστον 3 ποτήρια κρασί. Αυτά σχεδιάζονται είτε από την ομάδα των σεφ του εστιατορίου, είτε από αγαπημένους και αναγνωρισμένους guest chef, είτε συνδυάζονται με καλεσμένους οινοπαραγωγούς του ελληνικού αμπελώνα.

Εκτός, όμως, από τα γευστικά θεματικά μενού, το Sale e Pepe έχει βαλθεί να αλλάξει και τις Κυριακές στο Κολωνάκι, κάνοντάς τες πιο ζεστές και γευστικές, με το απολαυστικό brunch που σχεδίασε ο δημιουργικός Ivan Ottaviani. Το brunch του Sale e Pepe έχει κάτι από κλασικό και μπορείτε να το απολαύσετε μέσα από μια ποικιλία απολαυστικών ροφημάτων και πιάτων a la carte. Ξεκινήστε με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρέσκο χυμό Grapefruit, Fresh strawberries frullato, Rossini με φρέσκιες φράουλες και Prosecco, Caffè espresso Arabica Danesi, τις σπάνιες ποικιλίες Caffè espresso Finca Kilimanjaro Santa ANA, El Salvador Variety: bourbon, SL28, Cappuccino, ζεστή σοκολάτα ή τσάι.

Προσούτο Culatello με σαλάτα πολύφυλλη αυγό ποσέ, fettuccini από Ανδίβες και μαύρη τρούφα

Γευτείτε Benedict Egg: Aυγό ποσέ με σάλσα hollandaise, καπνιστό σολομό, guacamole και τραγανό χειροποίητο σπιτικό panino, Frittata Italiana: Aυγά χτυπημένα, ψημένα στον φούρνο με κολοκυθάκια, κρεμμυδάκια στιφάδο, μανιτάρια, μαϊντανό, παρμεζάνα & prosciutto S.Daniele ωμό, Δυο αυγά μάτια με σπανάκι σοτέ και φρέσκια μαύρη τρούφα, Ομελέτα με Xαβιάρι Σολομού, Tournedos από τόνο Maguro με πουρέ από φινόκιο και σαλάτα πορτοκαλιού, Προσούτο Culatello με σαλάτα πολύφυλλη, αυγό ποσέ, fettuccini από τις Ανδίβες και μαύρη τρούφα και ολοκληρώστε με Γιαούρτι ή Mascarpone με φρέσκιες φράουλες και μέλι.

Η γευστική πρόταση του Sale e Pepe μοιάζει πλήρως ανανεωμένη και νόστιμη. Μια δοκιμή θα μας πείσει!

Πληροφορίες: Sale e Pepe, Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102, ώρες λειτουργίας: Τρίτη–Παρασκευή 18.30-00.30, Σάββατο και Κυριακή 14.00–01.00, Δευτέρα κλειστά, www.saleepepe.gr