Γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο πριν την ώρα του στο Pre-Valentine’s party του NJV Athens Plaza

njv-athens-plaza-explorers-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μπορεί την Κυριακή να είναι επίσημα η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εμείς, όμως, τη γιορτάσαμε λίγο νωρίτερα, με αφορμή το Pre-Valentine Party του NJV Athens Plaza, στο υπέροχο Explorer’s Bar, σε μια βραδιά γεμάτη finger food, κρασί και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Τι κι αν του Αγίου Βαλεντίνου είναι στις 14 Φεβρουαρίου; Λίγο πριν την επίσημη γιορτή του έρωτα, το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza έκανε ένα Pre-Valentine Party με φίλους του ξενοδοχείου που γιόρτασαν μαζί τον ερχομό της γιορτής των ερωτευμένων και έλαβαν το πρώτο τους δωράκι, ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου, από τη Swarovski.

Εκλεπτυσμένες γεύσεις, premium ποτά και εκλεκτές ετικέτες κρασιών συμπλήρωσαν το ατμοσφαιρικό σκηνικό που στήθηκε σ’ ένα χώρο που μοιάζει βγαλμένος από άλλη εποχή. Οι πράσινες Chesterfield πολυθρόνες, η επιβλητική μπάρα, ο χαμηλός φωτισμός και οι προσεγμένες μουσικές επιλογές, αλλά και τα χαμογελαστά και γεμάτα κέφι πρόσωπα έδωσαν το έναυσμα για ένα πάρτι που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από όσα διοργανώνονται στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

Το Explorer’s Bar, άλλωστε, αποτελεί εγγύηση για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, αφού είναι η αθηναϊκή εκδοχή του αγγλοσαξωνικού British Club, διατηρώντας ζεστή ατμόσφαιρα και προνομιακή θέση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η κεντρική τοποθεσία του το κάνει ιδανικό meeting point για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και για κάθε περίσταση, ενώ φάνηκε για άλλη μια φορά πως ήταν η απόλυτη επιλογή για private parties.

To Pre-Valentine’s party εξελίχθηκε σε μια βραδιά που μας έκανε να ξεχάσουμε ότι η γιορτή του έρωτα δεν έχει φτάσει ακόμη. Όπως και να’χει, το ραντεβού μας με το Explorer’s Bar ανανεώνεται, αφού θέλουμε σύντομα να ξαναζήσουμε τη μαγευτική του ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες: Explorer’s Bar, NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α' 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, 210 3352400, http://www.njvathensplaza.gr/restaurantsandbars-el.html#cat-bars