Ραντεβού για θαλασσινές σπεσιαλιτέ και ποτό μετά τη δουλειά στο Alexander’s Bar

alexanders-bar-megali-bretannia
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τα απογεύματα της Πέμπτης, από σήμερα και για ένα μήνα, παίρνουν άλλο χαρακτήρα στο Alexander’s Bar του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, με πλούσια κοκτέιλ και σπεσιαλιτέ που μυρίζουν θάλασσα, ό,τι πρέπει για μετά τη δουλειά.

Η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και οι Πέμπτες είναι ημέρες που σας επιτρέπουν να ξεσκάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Το Alexander’s Bar σας δίνει μια πολύ γευστική επιλογή για να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας, αφού από αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη μέχρι και τις 10 Μαρτίου, γίνεται το κατάλληλο μέρος για μετά τη δουλειά.

Συγκεκριμένα, για ένα μήνα, τις Πέμπτες τα απογεύματα το Alexander’s Bar του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπεται σε Oyster Bar, όπου τα στρείδια και πάσης φύσεως θαλασσινά παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και, μάλιστα, ταιριάζουν απόλυτα στο κλίμα των ημερών, λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι σεφ και οι bartenders γίνονται ένα με σκοπό να απολαύσετε τόσο το ποτό σας μετά την δουλειά, όσο και τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, υπό τους ήχους live μουσικής. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με αυθεντική ταπετσαρία του 18ου αιώνα, που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο να μπαίνει στα Γαυγάμηλα και με ξύλινο μπαρ, πολύ διαφορετικό από ό,τι έχετε συνηθίσει ως τώρα.

Στο μενού της Πέμπτης, θα βρείτε κρύα πιάτα, όπως κυδώνια, στρείδια ή γυαλιστερές στον πάγο και χτένια καρπάτσιο, αλλά και ζεστά, όπως στρείδια ροκφέλερ, μύδια γκρατινέ με κάππαρη και ντομάτα, χτένια au gratin με σάλτσα βουτύρου και τρούφα, αχνιστά σαλιγκάρια της θάλασσας με λεμόνι, πετροσωλήνες με ριζότο και μικρή μεσογειακή πίτσα με όστρακα, σε τιμές από 3 ευρώ ανά τεμάχιο στα κρύα πιάτα έως και 19 ευρώ στα ζεστά πιάτα.

Ακόμη, μια λίστα με 4 κοκτέιλ στα 12,5 ευρώ σας περιμένει σε περίπτωση που θέλετε να χαλαρώσετε και να ετοιμαστείτε για την τελευταία ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας.

Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας! Από τις 19.30 έως και τις 23.30, όλα τα παραπάνω σας περιμένουν στο Alexander’s Bar.

Πληροφορίες: Alexander’s Bar, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλέως Γεωργίου Α’1, 210 3330000, Πέμπτη 11/2 και για 4 Πέμπτες, 19.30-23.30, http://www.grandebretagne.gr