Πρωινό στο κρεβάτι: το τέλειο δώρο για την Κυριακή από την Uber και το Mama Roux

brunch-proino-eroteumenoi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο Άγιος Βαλεντίνος φαίνεται πως δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, γι’ αυτό και στο πλαίσιο της γιορτής των ερωτευμένων, η Uber και το Mama Roux σας φέρνουν πρωινό στο κρεβάτι!

Αν ακόμη δεν έχετε πάρει δώρο στην αγαπημένη σας, δεν έχετε κάνει καμία κράτηση για φαγητό και δεν έχετε ετοιμάσει τίποτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως και να είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους. Η Uber και το Mama Roux & το Mama Roux South σας δίνουν την ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε και να αναδείξετε την πιο ρομαντική και δημιουργική σας πλευρά, με ένα ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το Mama Roux γνωστό για τους ethnic, γαστρονομικούς συνδυασμούς του και το brunch του μαζί με το νέο εστιατόριο που άνοιξε στη Γλυφάδα το Mama Roux South σας ετοίμασαν το τέλειο μενού για δύο, για να ξεκινήσετε με τον πιο όμορφο τρόπο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Uber θα σας το παραδώσει με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς καν να χρειαστεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε και να ζήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Και το καλύτερο; Όλα αυτά είναι δώρο από την Uber και το Mama Roux (κάτι που δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε στο ταίρι σας)!

Το brunch menu περιλαμβάνει 2 Burritos Tortilla με αβγά scrambled, καπνιστό λουκάνικο, salsa fresca, τυρί cheddar, avocado και chutney, pancakes με maple syrup, πραλίνα φουντουκιoύ και μαρμελάδα, φυσικό χυμό πορτοκάλι για 2.

Για να έχετε το brunch στο κρεβάτι, πρέπει να κάνετε τα εξής:

1. Σε περίπτωση που δεν έχετε την εφαρμογή Uber κατεβάστε την στα αντίστοιχα app stores (iOS, Android or Windows) ή εδώ.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

3. Μετακινήστε το slider στην επιλογή “BrunchInBed”, όπως φαίνεται στην εικόνα.

4. Επιλέξτε «καθορισμός τοποθεσίας παραλαβής» και ορίστε την τοποθεσία που θέλετε να έρθει το brunch.

Ο οδηγός θα σας παραδώσει το brunch box εντελώς δωρεάν και είστε έτοιμοι να το απολαύσετε με αυτόν που αγαπάτε.

Επειδή η ζήτηση αναμένεται υψηλή, να είστε επίμονοι σε περίπτωση που δεν είστε τυχεροί στη πρώτη σας προσπάθεια. Τα brunch boxes είναι συγκεκριμένου αριθμού, για αυτό μην το καθυστερήσετε ούτε λεπτό. Το BrunchInBed θα είναι διαθέσιμο για τις περιοχές από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι το Ψυχικό και νότια μέχρι τη Γλυφάδα.

Καλή σας όρεξη!