1o Athens Street Food Festival: το πρώτο φεστιβάλ με λιχουδιές… «του δρόμου»

athens-street-food
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2016

Το street food έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και ήταν θέμα χρόνου να γίνει ένα φεστιβάλ στην Αθήνα προς τιμήν του.

Οι γιορτές για τη γεύση φαίνεται να μην έχουν… σταματημό στην πόλη μας και μέσα σε αυτές προστίθεται άλλη μια, με το 1o Athens Street Food Festival.

Από τις 20 έως τις 22 Μαΐου και από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει η άνοιξη, το 1o Athens Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού).

Στο φεστιβάλ, η τάση του street food που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο θα έχει την τιμητική της και θα παρουσιαστούν γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου.

Σε μια έκταση πάνω από 4000 τ.μ., οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική κι όλα αυτά για 6 ολόκληρες ημέρες!

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival-1149352665076325/