Η μόδα και το brunch πάνε μαζί στο Rakkan

rakkan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΙΟΥ 2016

To Rakkan καινοτομεί για άλλη μια φορά και «μπλέκει» fusion ιαπωνική κουζίνα, μόδα και brunch, δίνοντας ραντεβού για 2 ακόμη Κυριακές.

Λίγο πριν το Πάσχα, την Κυριακή 24 Απριλίου, το Rakkan Bar Restaurant παρουσίασε μια νέα και ανατρεπτική πρόταση για την αγαπημένη ιεροτελεστία του brunching: το ολοκαίνουριο Fashion Brunch. Στο πλαίσιο αυτού, ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα, «πάντρεψε» με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη Μόδα με τη Γεύση, καθώς η κουζίνα εμπνεύστηκε από τις τάσεις της σεζόν για να δημιουργήσει γλυκές και αλμυρές προτάσεις, συνυφασμένες με το ύφος του φιλοξενούμενου fashion brand.

Ευτυχώς για όσους το έχασαν, το Fashion Brunch μας δίνει ξανά ραντεβού την Κυριακή 15 και 29 Μαΐου με ένα ανοιξιάτικα εμπνευσμένο menu από ευφάνταστες, αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, από όπου οι ήδη αγαπημένες γεύσεις του a la carte Brunch Menu που προσφέρει το Rakkan κάθε Κυριακή από τις 12, δεν θα λείψουν. Στην τελευταία συνάντηση, μάλιστα, γνωρίσαμε από κοντά τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή του brand Nidodileda, με τα χαρακτηριστικά hippie τυπώματα, τα αέρινα και ελαφριά υφάσματα, καθώς και τους out of the box συνδυασμούς υφασμάτων.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant με το εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του, βάζει στο πιάτο μας φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι (με new a la carte entries και νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ, στέλνοντάς μας βόρεια, ακόμη κι όταν ο καιρός προστάζει… θάλασσα.

Πληροφορίες: Rakkan Bar Restaurant, Λεωφ. Κηφισίας 238-240, Κηφισιά, 210 8087941