Όλα έτοιμα για το Athens Burger Fest ‘16

burger
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2016

Tο πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, αποκλειστικά αφιερωμένο στο μπέργκερ, βρίσκεται μόλις 2 ημέρες μακριά κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Κάντε μια... μίνι δίαιτα, ξεκουμπώστε 1-2 κουμπιά από το παντελόνι και ετοιμαστείτε για το Athens Burger Fest '16, από το οποίο μας χωρίζουν πλέον μόνο 2 ημέρες! Από την Παρασκευή 6 ως την Κυριακή 8 Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και Burger Houses της Αθήνας θα σας περιμένουν, σερβίροντας για 3 ημέρες τις δικές τους γευστικές προτάσεις.

Το κάθε Burger House έρχεται με menu και τιμοκατάλογο σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις 3 μέρες του φεστιβάλ, ενώ θα υπάρχουν εκπτώσεις 20-50% σε σχέση με τις τιμές στα καταστήματα, καθώς και προσφορές και συνδυασμοί που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest. Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο εξωτικούς συνδυασμούς, όλα θα βρίσκονται εκεί, για τους λάτρεις των burger και όχι μόνο.

Στο lineup των Burger Houses θα βρείτε τα παρακάτω:

Brooklyn, The Taste Factory (Χαλάνδρι) με αυθεντικές νεοϋορκέζικες γεύσεις και ακαταμάχητες προτάσεις για επιδόρπια.

Juicy Grill (Χολαργός) με burgers με ονόματα όπως “Bill Murray” και “Ari Gold” που αποτελούν... «έπος» στον τομέα της γεύσης.

Queen Burger (Γλυφάδα) που είναι τo ιστορικότερο burger house της Αθήνας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Hot Hot Burger Bar (11 σημεία στην Αττική & Ηράκλειο Κρήτης) με τη vintage ατμόσφαιρα, τα κάδρα με τα pin-up girls και τα burgers του που γίνονται ανάρπαστα στις διάφορες γωνιές της πόλης.

Monster Burgers (Χολαργός) με τα σπιτικά μπιφτέκια που εκτός από λαχταριστά είναι και θεόρατα.

Mikaello (Γλυφάδα) που αποτελεί τo νέο talk of the town της Γλυφάδας και μας συστήνει τη gourmet πλευρά του burger.

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ (Πειραιάς) με τα πελώρια μπιφτεκόψωμά του που έχουν κάνει τους διαιτολόγους να... κλαίνε!

BullBust Burgers & Cocktails (Πειραιάς) που έχει ήδη αγαπηθεί από τους Πειραιώτες (και όχι μόνο) για πολλούς λόγους. Βασικότερος απ’αυτούς, τα ζουμερά, χειροποίητα, ολόφρεσκα μπιφτέκια του.

The Big Kahuna Burger που κάνει την εκκωφαντική παρθενική του εμφάνιση στο Burger Fest και σερβίρει μερικά απ' τα πιο gourmet burgers που τόλμησε κανείς να δοκιμάσει σ’ αυτήν την πόλη. Οι πρώτες ύλες του θα ξαφνιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο διστακτικούς!

Το πλούσιο γευστικό menu θα πλαισιώσει το εξίσου πλούσιο lineup του live stage του φεστιβάλ, αποτελούμενο από αγαπημένες μπάντες, DJs και stand-up comedians, ενώ θα υπάρχει και παιδότοπος για τα παιδιά.

Η προπώληση εκπτωτικών/ειδικών/ομαδικών εισιτηριών στο Viva.gr συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη, 5 Μαΐου, στις 15.00.

Info

http://burgerfest.gr/