Τι λέει το κινητό μας για τη συμπεριφορά μας στο φαγητό;

kinito-fagito
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2016

Το ξέρατε ότι όσοι έχουν κινητό iPhone τρώνε παραπάνω sushi και περισσότερη σαλάτα από αυτούς που έχουν Android; Αυτό, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε η έρευνα του e-FOOD, που φανερώνει ότι ισχύει το… «δείξε μου το smartphone σου να σου πω τι τρως».

Η online υπηρεσία delivery και takeaway φαγητού, e-FOOD, διεξήγαγε, σε συνεργασία με τους χρήστες της, μια έρευνα της συμπεριφοράς μας απέναντι στο φαγητό, η οποία χωρίζει τον κόσμο στα δυο: σε iPhone και Android χρήστες! Από τους 30 χιλιάδες χρήστες που παραγγέλνουν καθημερινά από το e-FOOD, το 70% έχει κινητό Android και το 30% iPhone -μήπως αυτό συμβαίνει επειδή οι μεν είναι πιο εξοικειωμένοι με τις αγορές online, ενώ οι δε μαγειρεύουν καλύτερα;

Από τους ίδιους χρήστες, οι iPhone users προτιμούν να παραγγέλνουν από το κινητό τους, ενώ όσοι έχουν Android θα χρησιμοποιήσουν το tablet ή τον υπολογιστή τους, δείχνοντας ότι είναι… γκατζετάκηδες και παίζουν σε πολλά ταμπλό.

Ακόμη, στους iPhone users αρέσει το μπέργκερ πολύ. Τόσο που το παραγγέλνουν 2 φορές παραπάνω από τους χρήστες Android και μάλιστα με περισσότερη φαντασία στα υλικά τους. Οι χρήστες Android, από την άλλη, είναι πιο λιτοί, προτιμώντας συνήθως το μπέγκερ τους classic.

Τέλος, οι χρήστες iPhone ποστάρουν περισσότερο στο facebook, ενώ οι χρήστες Android στο Instagram κι επίσης, οι πρώτοι φαίνεται πως ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παραλία, αφού παραγγέλνουν 2 φορές περισσότερη σαλάτα, από τους Android users.

Εσείς βλέπετε τον εαυτό σας σε κάποιο από τα παραπάνω;