Καθημερινό μενού με την υπογραφή του Villa Mercedes

kathimerino-menou-me-tin-upografi-tou-villa-mercedes

ΤΡΙΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Αν είστε λάτρεις της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας και αγαπάτε να επισκέπτεστε τον χώρο του Villa Mercedes, τώρα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε και τα δύο μαζί με προνομιακές τιμές σε ένα μενού-έκπληξη από τον σεφ του club.

Καθημερινά έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά της κουζίνας του Villa Mercedes και να δοκιμάσετε ένα πλήρες μενού 5 χαρακτηριστικών πιάτων από τον κατάλογο, σερβιρισμένα σε ατομικές μερίδες δοκιμής. Μαζί με τα πιάτα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί και όλα αυτά στην τιμή των 25 ευρώ το άτομο.

Εσείς το μόνο που έχετε είναι να αποφασίσετε αν προτιμάτε το μενού με ψάρι ή με κρέας. Το meat menu περιλαμβάνει Quesadilla με κοτόπουλο, πιπεριές, τυρί Φοντίνα, μαζί με σαλάτα εποχής και dip αβοκάντο, Τραγανή πάπια με σαλάτα ρόκα, ταλιατέλες καρότου, φύτρες σπαραγγιών και dressing βατόμουρου, Ριζότο γραβιέρας με ραγού μοσχαριού, Ψητά χοιρινά μπριζολάκια με πουρέ πατάτας, σπανάκι σοτέ και σάλτσα πόρτο και για το τέλος, Προφιτερόλ με κρέμα βανίλιας και σάλτσα σοκολάτας.

Το fish menu με τη σειρά του περιλαμβάνει Ψητές γαρίδες με πέστο βασιλικού και πικάντικο χυμό ντομάτας, Σαλάτα σολομού με πατάτες, φασολάκια, φινόκιο και chili dressing, Γιουβέτσι με γαρίδες, Σολομό ψητό με πουρέ πατάτας, σπανάκι σοτέ και σάλτσα πιπερόριζας και για το τέλος, Semifreddo μους σοκολάτας με κρέμα lime και τραγανά φύλλα σοκολάτας.

Πληροφορίες: Villa Mercedes, Ανδρονίκου και Τζαφέρη 11, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς, 210 3422606.