Μια… γευστική έρευνα αφιερωμένη στη μεγαλύτερη γιορτή του μήνα

efood
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2016

Το e-FOOD πραγματοποίησε τη δεύτερη κατά σειρά έρευνά του, η οποία, μάλιστα, είναι αφιερωμένη σε μια από της μεγαλύτερες γιορτές, αυτή του Κωνσταντίνου και Ελένης, που γιορτάζουμε στις 21 Μαΐου.

Οι χρήστες του e-FOOD χωρίστηκαν στα δύο: σε αυτούς που το όνομά τους είναι Κωνσταντίνος και σε αυτές που είναι Ελένη. Ο λόγος; Να βρεθεί ποια είναι η αγαπημένη τους παραγγελία και πόσες φορές την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσουν το e-FOOD.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι από τους 30.000 χρήστες που παραγγέλνουν καθημερινά από το e-FOOD, ο Κωνσταντίνος ξεπερνάει την Ελένη κατά 70%, δηλαδή, οι Κωνσταντίνοι του e-FOOD είναι 3 φορές περισσότεροι -μάλλον η Ελένη μαγειρεύει καλύτερα.

Η αγαπημένη παραγγελία της Ελένης είναι η κρέπα και ο καφές, που σημαίνει ότι μάλλον είναι… είναι «γλυκατζού» και πρωινός τύπος, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνο που θα προτιμήσει burger και pizza.

Η πρώτη έρευνα του e-FOOD είχε χωρίσει τους 30.000 χρήστες σε αυτούς που χρησιμοποιούν iPhone και αυτούς που χρησιμοποιούν Android. Αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα, κάντε κλικ εδώ.