1ο Φεστιβάλ Μπίρας: ο Βύρωνας ετοιμάζεται να αποδείξει πόσο αγαπά την μπίρα

mpira
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΙΟΥ 2016

Το Rock Fest, το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας Βύρωνα, θα μας κάνει να περάσουμε σίγουρα ένα όμορφο τετραήμερο με τα δύο αγαπημένα στοιχεία: τη μουσική και την μπίρα.

Η κορυφαία υπαίθρια «αγορά χωρίς μεσάζοντες» της Αττικής, γνωστή ως «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, με φιλοσοφία πώλησης προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε εξαιρετικές τιμές, ήταν αρκετή για να αποτελέσει την έμπνευση για το Rock Fest, το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας Βύρωνα.

Το φεστιβάλ θα δώσει στην μπίρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει, ενώ θα δώσει την ευκαιρία και στους έλληνες παραγωγούς να διαθέσουν την μπίρα τους στους επισκέπτες σε πολύ προσιτές τιμές.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε περισσότερες από 100 ετικέτες μπίρας και πάνω από 60 draft σε έναν κορυφαίο χώρο-σύμβολο της Αττικής, το Θέατρο Βράχων.

Κι επειδή μπίρα χωρίς ροκ δεν γίνεται, το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από ροκ μουσική, με ένα line up στο οποίο θα συμμετάσχουν μερικές από τις καλύτερες underground ροκ μπάντες της Ελλάδας.

Καλύπτοντας ένα φάσμα από blues, psychedelic rock, punk, industrial και indie ήχους, το Rock Fest θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, συνοδεύοντας τη γευστική εμπειρία τους στον κόσμο της μπίρας.

Info
1ο Φεστιβάλ Μπίρας Βύρωνα
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας
26-29 Μαΐου