Λίγο ταρτάρ ακόμη σας περιμένει στο Tudor Hall

tudor-hall
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2016

Είτε σας αρέσει και το προτιμάτε, είτε θέλετε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, είτε δεν ξέρετε καν ακριβώς τι είναι, το ταρτάρ θα συνεχίσει να προσφέρεται στο πλαίσιο του Tartare Cravings του Tudor Hall, μέχρι το τέλος του μήνα.

Το ταρτάρ είναι μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού, αναμεμιγμένο με διάφορα υλικά, όπως κρεμμύδι, κάππαρη, σάλτσες και ωμό αβγό (κάντε κλικ εδώ για να βρείτε κι άλλες περίεργες ονομασίες που δεν ξέρετε τι σημαίνουν), που πρωταγωνιστεί στη γαλλική κουζίνα.

Για τους λάτρεις του, αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν να το γευτούν και να καταλάβουν γιατί κάποιοι το λατρεύουν και άλλοι το απεχθάνονται, το Tudor Hall έχει ξεκινήσει από τις 5 Απριλίου τα Tartare Cravings, τα οποία διαρκούν μέχρι το τέλος του μήνα –αν και όπως ενημερωθήκαμε, μάλλον θα συνεχιστούν με την επιτυχία που έχουν κάνει. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμη λίγες μέρες στη διάθεσή σας για να απολαύσετε ταρτάρ με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, σε πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτείτε ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Στο μενού θα βρείτε ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με χαβιάρι μπαλσάμικο (25 ευρώ), ταρτάρ σολομού με σόγια και wakame (21 ευρώ), ταρτάρ από λαυράκι με εσπεριδοειδή (21 ευρώ) και ταρτάρ τόνου με ψητά παντζάρια και κρέμα “wasabi” (23 ευρώ).

Info
Tudor Hall, στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George
Βασιλέως Γεωργίου Α 3, 210 3330265 και 210 322210
Έως τις 31 Μαΐου, 18.00-0:15.