Έτοιμοι για το δεύτερο (και τελευταίο) 3ήμερο του Street Food Festival;

street-food-festival

Street Food από όλο τον κόσμο σας περιμένει στους πάγκους του Street Food Festival

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2016

Αυτή τη φορά δεν έχετε δικαιολογία, αφού το τριήμερο που ξεκινά από σήμερα είναι η τελευταία σας ευκαιρία να βρείτε όλα τα street food του πλανήτη μαζεμένα σε ένα μέρος.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η Πειραιώς και η Ερμού μοσχοβόλησαν από το 1ο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε φωτογραφίες από το φεστιβάλ). Παρά την απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και το βροχερό καιρό, το πρώτο τριήμερο πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι και μεγάλη επιτυχία, ενώ έγινε το απόλυτο talk-of-the-town, με πάνω από δέκα χιλιάδες Αθηναίους, αλλά και πολλούς τουρίστες, να επισκέπτονται χώρο και να δοκιμάζουν τις κουζίνες του κόσμου.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, μικρά παιδιά, παρέες νέων, οικογένειες, πολλοί τουρίστες έγιναν μια παρέα, αντάλλαζαν απόψεις, δοκίμαζαν γεύσεις και, κατά γενική ομολογία, διασκέδασαν στον υπέροχο αυτό, πολύχρωμο και γεμάτο «αμαρτωλές» μυρωδιές, χώρο.

Αν τα εμπόδια του καιρού και της μετακίνησης σας κράτησαν μακριά το πρώτο τριήμερο, έχετε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα, αφού από σήμερα Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ.

Nikos Libertas / SOOC

Λαχταριστό μπέργκερ: ένας εκ των πρωταγωνιστών του street food

Θα παραμείνουν οι πολλές και πρωτότυπες γευστικές επιλογές, η εορταστική διάθεση -από τη μουσική ως τη διακόσμηση του χώρου- και τα χιλιάδες όμορφα πρόσωπα που γέμισαν το χώρο, ενώ αυτή τη φορά ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και καλοκαιρινός και η όμορφη «αυλή» του Αμαξοστασίου θα έχει την τιμητική της.

Ταυτόχρονα, οι παραγωγοί του Pepper 96,6 θα ανεβάζουν τη διάθεση μας (την Παρασκευή θα κάνει dj set ο Γιώργος Μουχταρίδης) και το κλείσιμο του φεστιβάλ θα γίνει εορταστικά, με συναυλία του George Gakis, σε rock'n'roll standards, το βράδυ της Κυριακής.

Ανάμεσα στους εκθέτες του φεστιβάλ περιλαμβάνονται οι:
Δημήτρης Κατριβέσης – La Pantera Negra 
Ηλίας Σκουλάς – Stay Hungy Bitch by Food Mafia
Food Truck
Τρελό-Πατάτας
Gurun BBQ-Grill
Monster Burger
Not Just Falafel
Burger Bar-Restaurant
Street Food N Tunes by deBop
Θα σου Κάνω Μακαρόνια
Taf Coffee
Cinque Wine and Deli
Γλυκό Καμινάδα
Καντίνα Κουζίνα
Johnie Hot Dog
Davinci Gellato
Μπαρμπαλέξης
Kalamaki Μου
Pure Bliss
Just Burgers
Urban Cafe-Bar
The Big Bad Wolf
Mac’N Cheesus
Knorr Asian Corner
Hellmann’s Foodtruck
MIKE Ζαχαροπλαστείο

Info
Athens Street Food Festival
Από 27 έως 29/5, Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17.00 – 01.00, Σάββατο 12.00 – 01.00, Κυριακή 12.00 – 23.30
Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού)
210 9636489
Τιμή εισόδου: 2,5 ευρώ