Το μενού του On the Verandah είναι ύμνος στα ελληνικά προϊόντα

poseidonion-on-the-verandah

Ρομαντική ατμόσφαιρα και θέα στον Αργοσαρωνικό στο On the Verandah

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το εστιατόριο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες άνοιξε τις πόρτες του στις 29 Μαΐου με ένα μενού που δίνει έμφαση στα ελληνικά προϊόντα και τις παραδοσιακές καλοκαιρινές συνταγές.

Η θρυλική βεράντα του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες άνοιξε και το εστιατόριο On the Verandah ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά γεμάτη εντυπωσιακές γαστρονομικές εκπλήξεις.

Διπλά βραβευμένο φέτος από το θεσμό των Χρυσών Σκούφων με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Σεφ για τον Σταμάτη Μαρμαρινό, έρχεται αυτή τη σεζόν ακόμα πιο κοντά στην καθαρότητα των γεύσεων μέσα από ένα μενού που στόχο έχει να μεταδώσει στον επισκέπτη τις ελληνικές γεύσεις και τα αρώματα στην πιο αυθεντική τους μορφή.

Η μαγευτική θέα από τη βεράντα του ξενοδοχείου στα νερά του Αργοσαρωνικού, τα αρώματα των βοτάνων διάχυτα σε όλο το νησί, η φρεσκάδα των λαχανικών από τη φάρμα του Ποσειδωνίου στο βουνό των Σπετσών, αλλά και οι παιδικές μνήμες από αγαπημένες, παραδοσιακές συνταγές του καλοκαιριού, αποτέλεσαν φέτος την έμπνευση για τον σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτη Μαρμαρινό.

Ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία της αγνής και αυθεντικής πρώτης ύλης, την οποία προμηθεύεται από την οργανική φάρμα του Ποσειδωνίου, τους παραγωγούς του νησιού και των γύρω περιοχών αλλά και από όλη την Ελλάδα, ο σεφ στηρίζει μέσα από τις δημιουργίες του το ελληνικό προϊόν με κάθε δυνατό τρόπο, πρεσβεύοντας την ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Το γεύμα στο On the Veranda προβλέπεται αγνό και ξεχωριστό

Το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε κλασικές συνταγές, όπως για παράδειγμα η αθηναϊκή σαλάτα, τα κολοκύθια αβγολέμονο και το ψάρι α λα Σπετσιώτα που αποδομούνται και δημιουργούνται ξανά με αριστοτεχνία, για να εξελίξουν και να δώσουν μια νέα διάσταση σε παραδοσιακά πιάτα. Παράλληλα, η πρώτη ύλη πρωταγωνιστεί σε κάθε δημιουργία λαμβάνοντας την σημαντικότητα που της αξίζει.

Με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού πλούτου σε ότι έχει να κάνει με τα συστατικά και την βίωση μοναδικών εμπειριών, το Poseidonion Grand Hotel δίνει επίσης φέτος στο κοινό την δυνατότητα να επισκεφθεί την οργανική φάρμα του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο βουνό των Σπετσών, πάνω από την Αγία Άννα, για να ζήσει από κοντά το μάζεμα των πρώτων υλών, το μαγείρεμα, και φυσικά το γεύμα μέσα στη φύση.

Αν οι Σπέτσες αποτελέσουν καλοκαιρινό προορισμό σας, ένα γεύμα στο On the Verandah δεν πρέπει να λείψει από το πρόγραμμά σας.

Info
On the Verandah, Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες, Ντάπια
22980 74553, 6957 507267
Ωράριο: 20.00 - 00.00