Modern Roof Top Dining, Athens Was: για… «αντισυμβατικό» γεύμα με θέα την Ακρόπολη

athens-was

Υπέροχες, ιδιαίτερες γεύσεις με φόντο την Ακρόπολη

ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το Modern Roof Top Dining αποτελεί μια δυνατή εκδοχή εστίασης στο boutique hotel Athens Was δίπλα στην Ακρόπολη. Δεν μπορούσαμε παρά να περάσουμε μια βραδιά εκεί και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό εγχείρημα προχώρησε, σχετικά πρόσφατα, η οικογένεια Μπενακόπουλου. Συγκεκριμένα, στην αρχή του πεζόδρομου της Διονύσου Αρεοπαγίτου και αγκαλιά με όλα τα κλασικά μνημεία της Αθήνας, μετέτρεψαν ένα παλαιό κτίριο σε 5άστερο boutique hotel (Αthens Was) με μία μοντέρνα αρχιτεκτονική οπτική, η οποία όμως δεν παραβιάζει τις κλασικές γραμμές αυτού του μοναδικού περιβάλλοντος.

Το επίκεντρο αυτού του εγχειρήματος βρίσκεται στο roofgarden του ξενοδοχείου, όπου σε ένα από τα λίγα μέρη με τόση ξεχωριστή θέα δημιουργήθηκε το Modern Roof Top Dining με την Ακρόπολη φωτισμένη να δεσπόζει μπροστά στο μπαλκόνι του εστιατορίου. Εκεί μπορείτε να γευθείτε από ένα καφέ, εμπνευσμένα ποτά μέχρι και ένα πλήρες αντισυμβατικό δείπνο.

Με την υπογραφή του διεθνούς αναγνωρισμένου, και με καριέρα στο Παρίσι, chef Θέμη Παπαδόπουλου και με την εκτελεστική δεινότητα του Μιχάλη Μπίρτσιου ξεχωρίσαμε:

Η σαλάτα παίρνει άλλες διαστάσεις στο Modern Roof Top Dining

Στο casual μεσημεριανό μενού του

  • Σαλάτες
  • Ραβιόλια από γαρίδες
  • Burgers

Στο βραδινό μενού του

  • Σούπα με πράσινα σπαράγγια
  • Σούπα με ταλαγάνι και αυγό
  • Ριζότο οστρακοειδών
  • Μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ από παστινάκι και σάλτσα κρασιού
  • Αρνί με γλυκοπατάτες

Οι γεύσεις αυτές, που υπερβαίνουν ισορροπημένα το μοτίβο της μεσογειακής κουζίνας, μαζί με αυτή την μοναδική θέα συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό, τόσο για μία διαφορετική βραδινή έξοδο όσο και ένα επιχειρηματικό γεύμα.

Ιδιαίτερα μεστό το wine list, ενώ η τιμή για ένα πλήρες δείπνο κυμαίνεται περί τα 40 ευρώ το άτομο.

Info
Modern Roof Top Dining, Athens Was Hotel
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, 210 9249954.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ