Νέο δροσερό μενού με γαλλικές μελωδίες «μαγειρεύεται» στο Chapeau

chapeau

Καλοκαιρινά μπιφτεκάκια πουλερικών για να μας ανοίξει η όρεξη

ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Οι γεύσεις με άρωμα Γαλλίας συνεχίζονται στο Chapeau, μόνο που τώρα γίνονται πιο δροσερές και αναζωογονητικές, λόγω καλοκαιριού.

Για λίγη γαλλική εσάνς και νοστιμιά, οι δρόμοι φέτος το καλοκαίρι οδηγούν στο Χαλάνδρι και το εστιατόριο Chapeau, του οποίου ο καινούργιος καλοκαιρινός κατάλογος θα σας ανοίξει την όρεξη.

Πρόκειται για ένα menu, δροσερό, υγιεινό και ελαφρύ, όπως αρμόζει στο καλοκαίρι. Δίπλα από το πιάτο της επιλογής σας θα υπάρχει το αγαπημένο σας κρασί και όταν τελειώσουν όλα, σειρά έχει ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Δροσερές σαλάτες (σαλάτα μαρούλι, ρόκα με κολοκυθάκια, ντομάτα λιαστή, φρούτο εποχής και κατσικίσιο τυρί, βινεγκρέτ με γιαούρτι, μουστάρδα και μέλι), αλμυρές και γλυκές tartines, καθώς και αλμυρές quiche lorraine είναι μερικές από τις επιλογές σας.

...και λίγη quiche lorraine

Καλοκαιρινά μπιφτεκάκια πουλερικών με sauce supreme και γαρνιτούρα της επιλογής σας ή ταλιατέλες με γαρίδες και sauce bisque φιγουράρουν κάτω από τα κυρίως πιάτα. Γλυκές τάρτες, όπως τάρτα με καλοκαιρινά φρούτα και creme anglaise μειώνουν την απόστασή σας με την Πόλη του Φωτός και όλα αυτά με την υπογραφή της Ντίνας Νικολάου.

Στο Chapeau, μαζί με τον καφέ σας και τις γαλλικές λιχουδιές, θα απολαύσετε γαλλική μουσική, ενώ για το καλοκαίρι, ο χώρος του είναι ανοιχτός, δημιουργώντας την αίσθηση ενός ανοιχτού, κατάφυτου κήπου.

Info
Chapeau
Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι, 210 6845300
Καθημερινά από τις 10 π.μ.