Κρασί, ντίσκο και άρωμα καλοκαιριού θα έχει το πάρτι της Στροφιλιάς

leuko-krasi-kalokairi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και πολύ κέφι αναμένεται στο καθιερωμένο πάρτι του Οινοποιείου της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο, που κάθε χρόνο μας βάζει σε ακόμα πιο καλοκαιρινή διάθεση.

Κρασί, γεύσεις, χορό και καλοκαιρινή διάθεση είναι τα απόλυτα συστατικά του ετήσιου καλοκαιρινού πάρτι της Στροφιλιάς, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, στο οινοποιείο στην Ανάβυσσο.

Το έναυσμα θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 10.00 μ.μ., ενώ παράλληλα, ειδικά για τους μικρούς φίλους, θα βρίσκεται εκεί «η Γαιδουροχώρα» από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ. Οι άνθρωποι της Γαιδουροχώρας θα βοηθήσουν τα παιδιά να προσεγγίσουν αυτό το σπάνιο ζώο με σεβασμό, να το γνωρίσουν και να εξοικειωθούν μαζί του.

Στιγμιότυπο από παλαιότερο καλοκαιρινό πάρτι της Στροφιλιάς

Στις 8.30 μ.μ ετοιμαστείτε για ξέφρενους ρυθμούς Zumba, με την καθοδήγηση της υπέροχης Βάσιας Μαυρίδη, και στη συνέχεια, η Ζumba θα δώσει τη σκυτάλη στο πρώτο live Disco Party της Στροφιλιάς. Στα decks ανεβαίνουν ο Τάσος Λακές και ο Γιώργος Καραπιπέρης για να ξεσηκώσουν τους πάντες σε ρυθμούς ‘70s, ‘80s, ‘90s..

Εκεί θα βρίσκεται και το πρώτο κινητό Food Truck της Αττικής που θα σερβίρει υγιεινούς, απολαυστικούς μεζέδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για να συνοδέψετε το κρασί σας. Και όπως πάντα θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα κρασιά της Στροφιλιάς σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές.

Κάντε «κλικ» εδώ για να δείτε πώς θα φτάσετε και καλή σας διασκέδαση!

Info
Οινοποιείο Στροφιλιά
Τ.Θ. 1092, Πατητήρια Αναβύσσου, Τ.Κ. 190 13
2291041650, 6937093172
Στις 25 Ιουνίου ώρα 7 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη