Το Θείο Τραγί παίρνει σβάρνα τα νησιά

theio-tragi
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οι ονειροπολήσεις αυξάνονται και όλοι βρισκόμαστε ακόμη στην Αθήνα. Γι’ αυτό και το Θείο Τραγί αποφασίζει να μας χαρίσει ένα ευχάριστο, καλοκαιρινό γευστικό διάλειμμα, σερβίροντας γι’ αυτή την εβδομάδα πιάτα από τα νησιά που θα θέλαμε να βρισκόμαστε.

Όσο βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον Ιούλιο με τις ζέστες να γίνονται αφόρητες και το mood διακοπών να μας κυριεύει όσο το air-condition προσπαθεί να μας δροσίσει, το Θείο Τραγί αποφασίζει να βοηθήσει την κατάσταση από πλευράς γεύσης.

Ο χώρος φαγητού στο Θείο Τραγί

Από αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, και για τις επόμενες 3 εβδομάδες, στο πλαίσιο των θεματικών του μενού θα φιλοξενεί στον κατάλογό του και πιάτα από τα νησιά που θα ήθελε να κάνει διακοπές –κι εμείς μαζί. Τι σημαίνει αυτό; Ματσάτα από τη Φολέγανδρο, σοφρίτο από την Κέρκυρα, φάβα από τη Σαντορίνη, κουρμπάνι (σιτάρι με χοιρινό), χανιώτικη μπακαλιαρόπιτα, λαβράκι με μαστίχα Χίου και πλήθος άλλων πιάτων, πάντα μέσα από την καινοτομική ματιά που χαρίζει στα πιάτα του το Θείο Τραγί.

Τα πιάτα θα κυμαίνονται σε τιμές από 7 έως 11 ευρώ και θα τα βρίσκει κανείς έξτρα στο μενού του μαγαζιού γι’ αυτό το διάστημα, μέχρι να πλησιάσουμε ακόμη πιο κοντά στον Αύγουστο και να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε βαλίτσες.

Οι (γευστικές) διακοπές φαίνεται πως ξεκινούν λίγο νωρίτερα στα Πετράλωνα…

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Θείο Τραγί εδώ.

Info
Το Θείο Τραγί
Κυδαντιδών 36, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα
210 3410296