Βρέχει Παποτά στην ταράτσα του Bios

papoto
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Παποτό, παγωμένο ποτό σε ξυλάκι ή αλλιώς όταν το παγωτό συνάντησε το ποτό και τα φρέσκα φρούτα στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού.

Το παποτό σερβίρεται με 2 τρόπους: σε ξυλάκι σε ποτήρι με πάγο για να διατηρείται παγωμένο ή το ξυλάκι σερβιρισμένο μέσα σε κοκτέιλ για διπλή απόλαυση.  Από την ημέρα της εφεύρεσης του, το παποτό είναι το αγαπημένο των θεών αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται το καλοκαίρι στην Αθήνα!  

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, σας καλούμε να απολαύσουμε μαζί τα νέα παποτάκια και να χαρίσουμε στον ουρανίσκο μας μια μοναδική εμπειρία. Βροχή παποτοσφηνακίων θα κατακλύσει την ταράτσα, καθώς θα κυκλοφορούν μίνι- παποτά σε διάφορες γεύσεις ανάμεσά μας τα οποία και  θα μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα!

Ποια θα είναι η αγαπημένη γεύση του φετινού καλοκαιριού; Bramble, Daquiri (Strawberry or Mango), Basil Cobbler, Watermelon ή Zombie; Ανέβασε στο Instagram την φωτογραφία του αγαπημένου σου παποτού με το hashtag #papoto. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα hearts κερδίζει 5 παποτά-κοκτέιλ για να κεράσει όλη την παρέα!  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί την επόμενη ημέρα από το λογαριασμό του Bios στο instagram @biostesla.

*Το παποτό είναι μια κατοχυρωμένη, αποκλειστική ιδέα του BIOS.

Info
www.papoto.gr
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016
Ταράτσα μπάιος
Ώρα προσέλευσης 21.00
Είσοδος Ελεύθερη