Ένα γεύμα στο Hilton Αθηνών μπορεί να προσφέρει πολλά

hilton-athens
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας όλο και πληθαίνουν γύρω μας. Αν ψάχνετε τρόπους να βοηθήσετε όπως μπορείτε, το Hilton Αθηνών σας δίνει μια λύση.

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συμβάλλει ενεργά, προσφέροντας ένα καλάθι φρέσκο ψωμί για κάθε καλάθι ψωμί που σερβίρεται σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μπορούμε», η οποία έχει σκοπό την καταπολέμηση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, μεσολάβησε στην υφιστάμενη συνεργασία με την εταιρία «Νόστος», μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υποστήριξης της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης όσων ατόμων αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Σε συνεργασία με τον τοπικό παραδοσιακό φούρνο «Πνύκα», το Hilton προσφέρει καθημερινά στην εταιρία «Νόστος» καλαθάκια με φρεσκοψημένο ψωμί, ένα πολύτιμο αγαθό που δεν πρέπει να στερείται κανείς.

Μέσα από τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις του (ανακύκλωση χρησιμοποιημένου σαπουνιού και προσφορά του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μείωση των αποβλήτων, βράβευση με το Green Key 2017, το σημαντικότερο οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες, στις προσπάθειές του για τη διαχείριση της ενέργειας, του νερού και των αποβλήτων, πιστοποιήσεις ISO 9001 [ποιότητα], ISO 14001 [περιβαλλοντική διαχείριση] και ISO 50001 [διαχείριση της ενέργειας] κ.λπ) το Hilton θέτει ως στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών της πόλης, ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο έργο του.

Προς το παρόν, μπορείτε να ανακαλύψετε πως μια γευστική εμπειρία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να το πράξετε άμεσα, λαμβάνοντας διπλή ικανοποίηση.

Info
Hilton Αθηνών
www.boroume.gr www.nostos.org.gr
210 7281230