«Το Λιμάνι» της απόλαυσης στην Παλαιά Φώκαια

iliobasilema-sto-limani

Ηλιοβασίλεμα στο Λιμάνι.

ΤΡΙΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Η ψαροταβέρνα «Το Λιμάνι» λειτουργεί από το 1980 περίπου, από την οικογένεια Κοψολαίμη, μεταφέροντας «την σκυτάλη της γεύσης» από γενιά σε γενιά.

Απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο παλιό λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, από όπου και έχει πάρει την ονομασία του το εστιατόριο. Έτσι, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στο πάρκινγκ, αφού υπάρχει χώρος ακριβώς δίπλα.

Υπέροχα εδέσματα με άρωμα θάλασσας.

Στο «Λιμάνι» θα βρείτε πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές και θα έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε τις εξαιρετικές του γεύσεις δίπλα στην θάλασσα. Παρόλο που βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη, το ειδυλλιακό περιβάλλον σε συνδυασμό με την θέα της θάλασσας, δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεται κανείς  σε νησί.

Φρέσκα υλικά συνθέτουν το μενού που αποζητάμε αμέσως μετά τις βουτιές. 

Εκτός από τα θαλασσινά εδέσματα, στο «Λιμάνι» φροντίζουν, επίσης, καθημερινά να γευθείτε υπέροχα πιάτα κρεατικών της ώρας ή μαγειρεμένα, πάντα με μεράκι. Με επιλεγμένα φρέσκα υλικά από Έλληνες παραγωγούς, υλικά εποχής και άριστης ποιότητας, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται και από το περιβόλι των ιδιοκτητών.

Το λιμάνι της Φωκαίας. 

Ένα από τα μεγάλα ατού της ψαροταβέρνας «Το Λιμάνι» είναι και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό. Αν και χαλαροί σε μια φιλική ατμόσφαιρα, είναι εξαιρετικά γρήγοροι, ευγενικοί και φιλόξενοι, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια να μείνει κανείς επισκέπτης παραπονεμένος.

Η θέα από το εστιατόριο. 

Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου προσφέρονται για κάθε είδους εκδηλώσεις (γάμος, βάφτιση κλπ). Σε πολύ κοντινή απόσταση από το εστιατόριο βρίσκεται η όμορφη και πεντακάθαρη παραλία «Θυμάρι» οπότε, τι καλύτερο από το να κάνετε το μπάνιο σας και μετά να επισκεφθείτε το «Λιμάνι»; Ένα πλούσιο μενού με μεγάλη ποικιλία μεσογειακών γεύσεων σας περιμένει για να επιλέξετε, ανάμεσα στα πιο φρέσκα Ελληνικά ψάρια και θαλασσινά.