Δίνουμε ραντεβού με τον Τηλέμαχο στο κέντρο για κρέας

tilemaxos Nicholas Mastoras

Ό,τι κρέας τραβάει η όρεξή σας, θα το βρείτε στον Τηλέμαχο

ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι αμετανόητοι λάτρεις του κρέατος δίνουν πλέον ραντεβού στον Τηλέμαχο της Πανεπιστημίου και απολαμβάνουν πιάτα φουλ στην πρωτεΐνη και τη γεύση, σε περιβάλλον με αριστοκρατικό αέρα.

Άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο, μας αποχαιρέτησε για λίγο μέσα στον Αύγουστο και πλέον έχει επανέλθει δυναμικά, με ανανεωμένη λίστα κρασιών και μπόλικη όρεξη για ψήσιμο εκλεκτών κρεάτων.

Όσοι έχουν αδυναμία στα κρεατοφαγικά πιάτα, σίγουρα θα έχουν περάσει από τα 2 πρώτα εστιατόρια της Κηφισιάς. Πλέον, όμως, δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν στα βόρεια προάστια για λίγο καλό κρέας και εμπνευσμένα πιάτα. Αρκεί να περάσουν μια βόλτα από τον Τηλέμαχο της Πανεπιστημίου, να καθίσουν αναπαυτικά στο πολυτελές εσωτερικό του, που βγάζει μια αρχοντική αύρα, και να ανοίξουν το μενού.

Τηλέμαχος Athens fb page

Ζουμερές, βοδινές σπαλομπριζόλες για... αδίστακτους κρεατοφάγους

Ζουμερές σπαλομπριζόλες, μεζέδες κρέατος και πεντανόστιμα T-Bones μπορούν άνετα να «κάνουν παρέα» με ταρτάρ μοσχαρίσιου φιλέτου, καρπάτσιο μοσχαριού και φιλέτο Chateaubriand στον ίδιο κατάλογο, ικανοποιώντας κάθε γούστο, περισσότερο ή λιγότερο εκλεπτυσμένο, ζσε τιμές από 14 μέχρι 28 ευρώ το πιάτο.

Τηλέμαχος Athens fb page / Nicholas Mastoras

Βραβευμένα κρέατα σε αρχοντικό περιβάλλον

Ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σας, όμως, πρέπει να ξέρετε ότι στον Τηλέμαχο θα βρείτε ποιοτικά και βραβευμένα κρέατα, μαγειρεμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε ποικιλία, παραγγέλνοντας το πλατό με τους μεζέδες κρέατος, για να έχετε εμπεριστατωμένη άποψη. Ανάμεσα τους θα βρείτε χοιρινή (οι πιο συντηρητικοί), αλλά και ουρά βοδινού (οι πιο προχωρημένοι), προκειμένου να δώσετε μια ευκαιρία σε περισσότερα είδη κρέατος.

Κι όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια μεγάλη λίστα κρασιών, τόσο του ελληνικού, όσο και του ξένου αμπελώνα, καθώς θα προετοιμάζεστε για το χειμώνα και τις κρεατοφαγικές νοστιμιές που ετοιμάζονται στην κουζίνα του Τηλέμαχου.

Info
Τηλέμαχος Athens
Πανεπιστημίου 10, Αθήνα
210 3613300