Το «Ψωμί & Αλάτι» ετοιμάζει μερακλίδικο μενού

psomi-ki-alati

Αυτή η Κυριακή θα είναι αλλιώς στο «Ψωμί & Αλάτι»

ΤΡΙΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αυτή την Κυριακή 25/9 και καθώς οδεύουμε προς το τέλος του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, το μενού του «Ψωμί & Αλάτι» θα είναι ξεχωριστό, μερακλίδικο και «δουλεμένο» από τον Γιώργο Αργύρη.

Η φιλία του διάσημου σεφ, Γιάννη Λουκάκου, με τον ταλαντούχο επίσης μάγειρα, Γιώργο Αργύρη, κρατάει πολλά χρόνια, από το σχολείο και «φούντωσε» πάλι όταν βρέθηκαν να εργάζονται σε κοντινά μαγαζιά στο Χαλάνδρι, με τον πρώτο να είναι ιδιοκτήτης και σεφ στο «Ψωμί & Αλάτι» και τον δεύτερο να κουμαντάρει την κουζίνα αποκλειστικά μόνος του στο μεζεδοπωλείο «Δημητρούλα», έπειτα από μια μεγάλη στροφή στην επαγγελματική του καριέρα.

Η επανένωσή τους, πάντως, φαίνεται πως θα μας βγει σε καλό, αφού αυτή την Κυριακή, η κουζίνα στο «Ψωμί & Αλάτι» θα παραχωρηθεί στον Γιώργο Αργύρη, προκειμένου να μας μεταφέρει στα γευστικά του μονοπάτια.

Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου

Οι δύο ταλαντούχοι μάγειρες, αφού αντάλλαξαν ιδέες και μελέτησαν τα πιάτα, συνέθεσαν ένα μερακλίδικο μενού και θα μας το προσφέρουν σε μια ιδιαίτερη βραδιά, αυτή την Κυριακή 25/9, από τις 20:00 έως τις 23:00.

Μέσα σε όλα προσθέστε και την ευγενική προσφορά από το Κτήμα Λαντίδη, που θα δώσει έναν απολαυστικό γευστικό συνδυασμού φαγητού και κρασιού, κι έχετε το ιδανικό δείπνο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το μενού και ετοιμαστείτε να κλείσετε τραπέζι!

Info
Ψωμί & Αλάτι
Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι,
2106848178