Τα ΒορΟινά «ξαναχτυπούν» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

boroina

Πάνω από 150 κρασιά θα βρίσκονται φέτος στα ΒορΟινά

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αυτό το Σάββατο η Θεσσαλονίκη θα πιει στην υγειά της, χάρη στην οινική εκδήλωση «Τα ΒορΟινά», που θα… «μεθύσει» το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η συμπρωτεύουσα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο για να… βγάλει τα καλά της ποτήρια αύριο, αφού η ιδιαίτερα δημοφιλής οινική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, «Τα ΒορΟινά», θα πραγματοποιηθεί και φέτος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην Προβλήτα 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Στα ΒορΟινά θα βρίσκονται φέτος πάνω από 150 κρασιά, κρασιά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), λευκά, ροζέ και ερυθρά, νέων και παλαιότερων εσοδειών, ξηρά, ημίξηρα, αφρώδη και ημιαφρώδη, γλυκά και αποστάγματα, των πλέον αναγνωρισμένων οινοποιείων της βόρειας Ελλάδας, περιμένουν όσους κατευθυνθούν στο λιμάνι, για γευστική δοκιμή.

Τα ΒορΟινά το 2015

Ακόμη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν συνταγές της πόλης με κρασί (19:00-21:00), ενώ σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Αγαπητός και το μπουγατσατζίδικο Μπαντής, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις όπως παγωτό με ξινόμαυρο και μαλαγουζιά, αλλά και αλμυρή μπουγάτσα με μοσχάτο.

Όσοι πιστοί και τυχεροί που βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, προσέλθετε!

Info
http://www.voroina.gr
στις 24/9, ώρα 18.00-24.00
Προβλήτα 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης