Η Ποτοαπαγόρευση επιστρέφει στα TGI Fridays της Γλυφάδας

krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Χαμηλός φωτισμός, τζαζ μουσική, σαξόφωνο και έκπτωση στις φιάλες κρασιού είναι η νέα τεταρτιάτικη παράδοση στα TGI Fridays της Γλυφάδας, για τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Αν πάντα σας γοήτευε η δεκαετία του ’20, όπου το κρυφό (αλκοόλ) ήταν το πιο γοητευτικό και η μαφία είχε στα χέρια της κάθε εξουσία, τότε έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια (σύγχρονη) γεύση.

Τα μυστικά bar, η μυστηριώδης ατμόσφαιρα, ο χαμηλός φωτισμός, οι μυστικές συναντήσεις, το σκοτάδι και η τζαζ μουσική αναβιώνουν πλέον κάθε Τετάρτη του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου στα Fridays Γλυφάδας, με το κρασί να προσφέρεται μυστικά, αλλά όχι ενοχικά.

Με live saxophone & DJ set και με όλες τις φιάλες κρασιού -50%, θα μεταφερθείτε νοητά σε εκείνες τις δεκαετίες που οι γυναίκες φορούσαν κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και οι άντρες κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα.

Ενημερώστε διακριτικά τους γνωστούς σας, μιλήστε στους φίλους σας για τη μυστική «αποστολή» και κατευθυνθείτε προς Γλυφάδα, για να γιορτάσετε την ελευθερία του να απολαμβάνετε το κρασί σας ελεύθερα.

Info
TGI Fridays Γλυφάδας
Λαζαράκη 43 Γλυφάδα
Δηλώστε παρουσία εδώ.