Ετοιμαστείτε για γαστρονομικό 3ήμερο στο Ζαγόρι

trip2taste-zagori
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Αν καταστρώνετε σχέδια για την 28η και η γαστρονομία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, σας έχουμε το τέλειο 3ήμερο, με την εκδρομή της Trip2taste στο πανέμορφο Ζαγόρι.

Χαλάρωση στη φύση, άθληση, (περπάτημα στο βουνό, rafting, ιππασία), αλλά και γαστρονομική απόλαυση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της 3ήμερης εκδρομής "Trip2taste at Zagori" στο Ζαγόρι, έναν από τους πιο όμορφους και πιο προστατευμένους προορισμούς στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία αθλητικού τουρισμού Tsouka Rossa, με την πόλυτιμη καθοδήγηση του Πάρι Ζωγράφου, που θα είναι και ο τοπικός σας ξεναγός τόσο στη φύση, όσο και στα πανέμορφα χωριά.

Η γαστρονομία, αλλά και η χαλάρωση, δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα

Η Trip2taste δοκίμασε πολλά πιάτα σε διαφορετικά εστιατόρια, συνεργάστηκε με τους καλύτερους και επέλεξε τα πιο νόστιμα και αντιπροσωπευτικά από αυτά, ετοιμάζοντας σε συνεργασία με τους σεφ 6 μενού τοπικής κουζίνας, που θα απολαύσετε με βραβευμένα ελληνικά κρασιά/τσίπουρα. 

Κι αφού απολαύσετε φαγητό και οίνο, σας περιμένουν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, με περπάτημα στη φύση, καθαρό αέρα, εκλεκτές τοπικές συνταγές και πολλή διασκέδαση!

Info
Trip2taste
27-30/10 Ζαγόρι