Επτά 7 restaurant bar: ο νέος «μαγικός αριθμός» του Θησείου

epta-7
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Πίσω από το Επτά 7 «κρύβεται» μια νέα πρόταση για φαγητό στη σκιά της Ακρόπολης, που υπόσχεται γευστικά ταξίδια και θεωρεί πρόκληση την εξυπηρέτηση των πελατών του.

Εκεί που το Μοναστηράκι συναντά το Θησείο και η Ερμού την Άστιγγος, το Επτά 7 μετρά κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα ζωής και επιβεβαιώνει τους πάντες ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός.

Επτά 7 fb page

Με στόχο τη σύγχρονη ελληνική και μεσογειακή γαστρονομική σκηνή και με όπλο τη βοήθεια των βοτάνων και των μυρωδικών της Μεσογείου, των αρωματικών πρώτων υλών της και φυσικά τη δημιουργική διάθεση του executive chef, Γιάννη Στανίτσα, και του bartender, Δημήτρη Παπαϊωάννου, το Επτά 7 μόνο να μας εκπλήξει μπορεί.

Το ύφος των πιάτων του ταιριάζει με τη γενικότερη αισθητική του χώρου, με το μοντέρνο να κυριαρχεί και το κλασικό να «ξετρυπώνει» παντού, κι ανάμεσά τους θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις, όπως πηχτή σούπα πικροράδικου, σπαράγγια με λάδι τρούφας και πολλά άλλα, που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε, για να δούμε αν αληθεύει το προαίσθημά μας, ότι στο Επτά 7 μας περιμένει κάτι «μαγικό».

Κι αν είστε λάτρεις των κοκτέιλ, ετοιμαστείτε για ιδιαίτερα pairings κοκτέιλ και φαγητού που θα σας… ταρακουνήσουν.

Info
Επτά 7
Ερμού 119 & Άστιγγος 10, Θησείο
210 3212010