Το id 24.7.365 ανοίγει σήμερα τις πόρτες του επίσημα

id-247365
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Λίγο πριν το «ΟΧΙ», το id 24.7.365 ανοίγει τις πόρτες του για να συστηθεί στο αθηναϊκό κοινό και να ξεκινήσει επίσημα το γαστρονομικό του ταξίδι, σερβίροντας ελληνική και μεσογειακή κουζίνα σε ένα χώρο… φουτουριστικό.

Στην καρδιά του Θησείου και με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το id 24.7.365 ξεκινά το ταξίδι του, βάζοντας στόχο να εμπλουτίσει τη γαστρονομική σκηνή της πόλης μας και να μας στείλει ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι.

Στην κουζίνα του βρίσκεται μια ομάδα ταλαντούχων και ανήσυχων μαγείρων με την υψηλή εποπτεία του σπουδαίου και βραβευμένου με αστέρι Michelin, Alain Parodi, η οποία παρουσιάζει στην ανοιχτή κουζίνα του id μια σειρά από εμπνευσμένα πιάτα που δημιουργούνται μπροστά στον πελάτη.

Στο μενού του θα βρείτε μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από τη Νότια Γαλλία και ύφος elegant bistro, που συνοδεύεται από έναν προσεκτικά σχεδιασμένο κατάλογο κορυφαίων κρασιών και κοκτέιλ.

Εκτός, όμως, από τις γαστρονομικές απολαύσεις, το id 24.7.365 με καινούργια ταυτότητα και ομάδα, φιλοξενεί πολλαπλές καλλιτεχνικές δράσεις και επιχειρεί να υπηρετήσει την τέχνη της απόλαυσης της εκλεκτής τροφής και τη γαστρονομία, συνδυάζοντάς τα με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Με όλα αυτά υπόψιν, δεν μένει παρά να βάλετε μπρος για Θησείο, σήμερα στο opening, από τις 19.00 κι έπειτα, στην πλατεία Ασωμάτων, για να ζήσετε από κοντά το ταξίδι που υπόσχεται.

Info
id 24.7. 365
Αγίων Ασωμάτων 1Α, Θησείο
210 3247365