A Little Taste of Home: σπιτικό φαγητό από όλο τον κόσμο

little-taste-of-home

Ο εσωτερικός, cozy χώρος του A Little Taste of Home

ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το A Little Taste of Home στο Γκάζι, θα σας κάνει να νιώσετε πως τρώτε σπιτικό φαγητό, ακόμη κι αν μπροστά σας έχετε ένα πιάτο που δεν έχετε ξανακούσει ποτέ, από μια μακρινή γωνιά του κόσμου.

Η αίσθηση του σπιτικού φαγητού είναι πάντα οικεία και αγαπημένη κι αυτό το ξέρουν καλά στο A Little Taste of Home, το οποίο άνοιξε επίσημα το φθινόπωρο και σερβίρει γεύσεις από όλο τον κόσμο, με μια εσάνς οικειότητας.

Στο μενού του θα βρείτε πιάτα αγαπητά από διάφορα μέρη της γης, φτιαγμένα με μεράκι και ολόφρεσκα υλικά, αφήνοντας στην κάθε μπουκιά «καθαρές» γεύσεις. Από σούπες της Ταϊλάνδης και του Λάος, μέχρι πιάτα της νοτιοαφρικάνικης κουζίνας κι από την κουζίνα της Συρίας μέχρι την Ελλάδα, θα βρείτε πιάτα καμωμένα με αγάπη, πιάτα που μπορεί να έχετε ξαναδοκιμάσει ή να τα ακούτε πρώτη φορά, πιάτα που αν και δεν βρίσκονται στην καθημερινότητά σας, θα σας κάνουν να αισθανθείτε τη «σπιτική» τους υπόσταση.

Tom Kha Kai, σούπα κοτόπουλο με galangal

Κεφτεδάκια με σάλτσα κερασιού από τη Συρία, φαλάφελ, χούμους, χουνκιάρ μπεγιεντί, δαμασκηνή μπαμπά γκανούς και πολλά άλλα σας περιμένουν σε αυτή τη μικρή γωνιά στο Γκάζι, η οποία συνδυάζει και μουσικές βραδιές, βραδιές belly dance κ.ο.κ.

Κι επειδή οι επιλογές έρχονται από όλο τον κόσμο, οι γεύσεις του θα αλλάζουν συχνά, γι’ αυτό η μία επίσκεψη δεν θα είναι ποτέ αρκετή. Ο σεφ μπορεί να σας λύσει τις απορίες και το ευγενικό και φιλικό προσωπικό, μπορεί και να σας θυμάται με το όνομά σας από τη δεύτερη κιόλας φορά που θα το επισκεφτείτε.

Info
A Little Taste of Home
Δεκελέων 3, Γκάζι, Αθήνα
210 3410013