Ο χειμώνας ξεκινά με οίνο-γαστρονομική απόδραση στο Μέτσοβο

katogi-aberof

Εκλεκτά κρασιά, τυριά και τοπικές γεύσεις σας περιμένουν στο Κατώγι Αβέρωφ

ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Υποδεχτείτε τον Δεκέμβρη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο –και τον πιο γευστικό- με μια απόδραση στο Μέτσοβο και το Κατώγι Αβέρωφ, με την Trip2Taste.

Ζήστε μια ξεχωριστή χειμωνιάτικη οίνο-γαστρονομική απόδραση το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου (2-4/12/2016) στο Μέτσοβο και ξεκινήστε τον μήνα των Χριστουγέννων με τις καλύτερες προδιαγραφές και με μπόλικη γεύση!

Στο πλαίσιο της απόδρασης θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε στα πανέμορφα δωμάτια του ξενοδοχείου Katogi Averoff Hotel & Winery, μέλος των Aria Hotels, σε μια πρότυπη οινοτουριστική μονάδα που συνδυάζει εξαιρετικά τον κόσμο του κρασιού, την ποιοτική τοπική γαστρονομία, τη ζεστή φιλοξενία και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. 

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα απολαύσετε καλωσόρισμα με Κατώγι Αβέρωφ Ροζέ και σπιτικές ηπειρώτικες πίτες, πλούσιο ελληνικό πρωινό και διήμερη χαλάρωση στα ευρύχωρα δωμάτια του βραβευμένου Katogi Averoff Hotel & Winery, ξενάγηση στο οινοποιείο και γευστική δοκιμή νέων & ιδιαίτερων κρασιών της οινοποιίας, που ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Αβέρωφ στα τέλη της δεκαετίας του '50, ένα διαδραστικό παιχνίδι συνδυασμού επιλεγμένων κρασιών από τη συλλογή Κατώγι Αβέρωφ με 5 εξαιρετικά τυριά του τυροκομείου του Ιδρύματος Τοσίτσα και χειροποιήτα chutneys από την Chefstories, επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου και στην Πινακοθήκη Ευάγγελος Ε. Αβέρωφ, βόλτες στην φύση και στο χωριό, δείπνο με ηπειρώτικες γεύσεις συνδυασμένες αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες από τη συλλογή Κατώγι Αβέρωφ.

Το Katogi Averoff Hotel and Winery σας προσφέρει ειδική προσφορά για κρατήσεις έως την Κυριακή 20/11/2016 από 120 ευρώ το άτομο.

Info
Απόδραση στο Μέτσοβο και το Κατώγι Αβέρωφ 2-4/12
www.trip2taste.com
Για να κάνετε κράτηση πιέστε εδώ ή τηλεφωνήστε στο 26560 42505