Χάρτης των Γεύσεων: το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να γεμίσει… κρασί

leuko-krasi

115 οινοπαραγωγοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, περισσότερα από 600 κρασιά προς γευστική δοκιμή και 15 παράλληλες εκδηλώσεις στον Χάρτη Των Γεύσεων

ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Wine Plus και ο Χάρτης Των Γεύσεων μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τη μαγεία του κρασιού, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου (3&4/12), στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, όπου θα συγκεντρωθεί όλος ο κόσμος του κρασιού της Ελλάδας -κι όχι μόνο.

Το ξεκίνημα του Δεκέμβρη θα είναι πλήρως… οινικό, με τον Χάρτη των Γεύσεων 2016 της Wine Plus, τη σημαντικότερη καταναλωτική έκθεση στη Βόρεια Ελλάδα και τη μεγαλύτερη οινική «ιστορία» της χρονιάς.

Εκεί θα συναντηθούν 115 οινοπαραγωγοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, ενώ θα υπάρξουν περισσότερα από 600 κρασιά προς γευστική δοκιμή και 15 παράλληλες εκδηλώσεις. Οι χιλιάδες οινόφιλοι και επαγγελματίες του χώρου, από Ελλάδα και εξωτερικό, θα δοκιμάσουν κρασί από γνωστές, αγαπημένες επιλογές από τις περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου, θα συζητήσουν, θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σε ένα καλαίσθητο, ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2016, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και του πολύπλοκου οινικού τομέα.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2016 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Info
Wine Plus
2310 888311 3&4/12
ωράριο 12.00-20.00
κόστος: 7 ευρώ (για 1 ημέρα), 12 ευρώ (και για τις 2 ημέρες)