Το By the Glass κλείνει τα 4 και το γιορτάζει

by-the-glass Lefteris_Partsalis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αυτή την Κυριακή, το εστιατόριο με τα υπέροχα κρασιά, brunch, πρωινά και πιάτα για κάθε στιγμή της ημέρας γιορτάζει τα 4 εκπληκτικά χρόνια ζωής του με ένα ξεχωριστό πάρτι.

Ξεχωριστά κρασιά, γεύσεις, στιγμές, απολαύσεις και χαμόγελα κατέκλεισαν τα 4 χρόνια ζωής του By the Glass, το οποίο θα τα γιορτάσει με ένα ιδιαίτερο πάρτι, αυτή την Κυριακή 20/11.

Το πάρτι θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι, ενώ στις 3 η Rosanna Mailan και η Arlyn Gonzalez, δυο εξαιρετικές φωνές από την Κούβα, θα πάρουν το μικρόφωνο για να μας ταξιδέψουν ζωντανά στους ρυθμούς της σάλσα,disco jazz και της ρούμπα.

Το πάρτι είναι αφιερωμένο στον κόσμο του By The Glass, στον κόσμο που αγαπά το καλό κρασί και τις νόστιμες γεύσεις, στον κόσμο που είναι έτοιμος να γιορτάσει με κέφι και ζωντάνια.

Tο By The Glass βρίσκεται σε μια από τις ιστορικότερες στοές της Αθήνας, όπου από νωρίς το μεσημέρι, έως τις 12 το βράδυ, μπορείτε να εμπιστευθείτε την ποιότητα του, να οργανώσετε ένα επαγγελματικό γεύμα ή αργότερα να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στον αίθριο χώρο του.

Info
By the Glass
Σουρή 2, Αθήνα, Στοά Ράλλη, 210 3232 560
στις 20/11