Το Θείο Τραγί ξεκινά τις γευσιγνωσίες αποσταγμάτων

roumi-kola
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Εσείς ξέρετε τι ακριβώς πίνετε και τι ιστορία κρύβει το κάθε απόσταγμα που μπαίνει στο ποτήρι σας; Ήρθε η ώρα να μάθετε!

Οι Δευτέρες παίρνουν ξεχωριστό άρωμα στο Θείο Τραγί, αφού ξεκινούν γευσιγνωσίες αποσταγμάτων σε συνεργασία με τη Β.Σ. Καρούλιας, μέσα σε 7 ενότητες, από σήμερα, στις 19:00-21.00.

Στο πλαίσιο των ενοτήτων, θα μάθετε την ιστορία και τον τρόπο παρασκευής του αποστάγματος, θα δοκιμάσετε διαφορετικά είδη και θα κατανοήσετε τα γευστικά τους χαρακτηριστικά, απολαμβάνοντας στο τέλος καλύτερα το ποτό που σας αρέσει!

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει σήμερα με το ρούμι και θα συνεχιστεί με gin (Δευτέρα 5/12), με scotch whisky (Δευτέρα 19/12), με Irish whiskey-bourbon (Δευτέρα 9/1), με Vodka-Tequila (Δευτέρα 23/1), με ελληνικά αποστάγματα (Δευτέρα 6/2) και θα κλείσει με Cognac-Brandy (Δευτέρα 20/2).

Οι γευσιγνωσίες είναι δωρεάν, ωστόσο λόγω του περιορισμού των θέσεων καλό θα ήταν να δηλώσετε συμμετοχή είτε στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 6976 897 446.

Info
Το Θείο Τραγί
Κυδαντιδών 36, Άνω Πετράλωνα
210 3410296