Το Matsuhisa Athens «κλείνει» μια επιτυχημένη 8ετία και γιορτάζει

matsuhisa Dimitris Poupalos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

To Matsuhisa Athens γιορτάζει 8 χρόνια αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας σε ένα ταξίδι που συνεχίζεται.

Το Matsuhisa Athens καλωσορίζει τον Νοέμβριο με τον καλύτερο δυνατό (και γευστικό) τρόπο, με εορταστική διάθεση για τα 8 χρόνια από το μεγάλο opening, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Από σήμερα, οι chef του Matsuhisa Athens, Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος, έχοντας σχεδιάσει ένα ξεχωριστό μενού 6 πιάτων, που όλα αυτά τα χρόνια, αναδείχτηκαν ως κορυφαία, χάρη στην προτίμηση και αφοσίωση του κόσμου, σας προσκαλούν σε μία μοναδική γευστική εμπειρία, από ένα εορταστικό μενού.

Studio aaa Reskos

To Martini Bar του Matsuhisa

Αγαπημένα πιάτα του Festive Menu θα βρείτε τόσο από την ποικιλία του sushi bar, όσο και από εκείνη των special hot dishes. Μπορείτε να το απολαύσετε, κάθε μέρα από σήμερα (από τις 19.30 έως τις 23.00) και το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι, στην τιμή των 45€, συνοδεία των cremant de Bordeaux brut για τους κυρίους και cremant de Bordeaux rose για τις κύριες .

Κι αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας με ιδιαίτερα κοκτέιλ, μπορείτε να επιλέξτε ένα από τις δημιουργίες του Χάρη Γεωργόπουλου, το Japanese Sour με sake rock ή το From Beverly Hills to Athens, με βάση το gin στον μοναδικό χώρο του Martini Lounge.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
210 8960510
“Festive MENU”: Περιορισμένες θέσεις
Διαθέσιμο: Τετάρτη- Παρασκευή:19.30 – 23.00, Σάββατο: 14:30 έως 23:30 και Κυριακή: 14:00 – 20:30