Το Sale & Pepe επιστρέφει με νέες γευστικές προτάσεις

sale-e-peppe-peppe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Νέες γεύσεις & fixed menus μας περιμένουν στο Sale & Pepe, το οποίο έπειτα από ένα έντονο καλοκαίρι στη Μύκονο, επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Έτοιμο για μια ακόμη χρονιά με αξέχαστες γευστικές απολαύσεις μέσα από καθιερωμένες, αλλά και νέες προτάσεις βασισμένες στα υλικά της εποχής και την έμπνευση του Ivan Ottaviani, που αναλαμβάνει φέτος την επιμέλεια της κουζίνας, το Sale & Pepe επιστρέφει δυναμικά.

Οι επιτυχημένοι γευστικοί συνδυασμοί του μοναδικού στο είδος του σεφ ξεπερνούν κάθε προσδοκία και σας περιμένουν να τους απολαύσετε στο Sale & Pepe, κάθε μέρα εκτός Δευτέρας.

Ο Ivan Ottaviani του Sale e Pepe

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις, βρίσκουμε στα Ορεκτικά τη Βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια, με Caspian Keta Χαβιάρι Malossol, το Tartar από φρέσκιες γαρίδες με Tartufo Tuber Uncinatum και μικρή σαλάτα εποχής καθώς και τη σαλάτα από βουβαλίσια Mozzarella από την Campania με χυμό τομάτας, ζεστή σαλάτα από κολοκυθάκια, τοματίνια Κρήτης, μαϊντανό και άγρια ρόκα. Οι νέες προσθήκες στην κάρτα συνεχίζονται με το υπέροχο Paccheri di Gragnano με γαρίδες, σουπιά, μελάνι, άγρια μανιτάρια, τρούφα, κατσικίσιο τυρί και Vin Santo καθώς και με το Risotto με βασιλικό κάβουρα, σαφράν και αυγοτάραχο Τρικαλινός. Επιπλέον, θα σας ενθουσιάσουν το ψάρι ημέρας all’ acqua pazza με τοματίνια, κάππαρη και μαϊντανό, αλλά και το φιλέτο χήνας al Balsamico tradizionale, με αχλάδια σοταρισμένα με κρασί Amarone!

Μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας δοκιμάζοντας Tiramisu di Sale & Pepe με σπιτική μαρμελάδα raspberry, biscotto savoiardo al caffe Sambuca, κρέμα mascarpone, σοκολάτα Μαδαγασκάρης και φρούτα του δάσους.

Για όσους προτιμούν τα fixed μενού ή θέλουν να έχουν το κόστος του γεύματος υπό έλεγχο, το Menu Classico del Chianti είναι ένα νέο, εξαιρετικό και προσιτό μενού τεσσάρων πιάτων που συνοδεύεται ιδανικά με ένα ποτήρι κρασί Chianti Classico Castello di Quarteto DOCG 2013 ή Soave Classico Roccolo Grassi LaBroia 2012 και προσφέρεται καθημερινά εκτός Σαββάτου, στην τιμή των €35/άτομο.

Για τους λάτρεις της τρούφας το Sale E Pepe προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού το Il Tartufo Bianco e Nero Regalo di Natale. Περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών που έχουν ως στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και τη μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας στην τιμή των €69/άτομο (το μενού αυτό είναι υποχρεωτικό για όλο το τραπέζι).

Info
Sale & Pepe
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός,
210 7234102, ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30, Δευτέρα κλειστά.