Τα Amigos φέτος τις γιορτές συνδυάζουν γεύση και ανθρωπιά

amigos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τα εστιατόρια μεξικάνικης κουζίνας Amigos στη Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη μας δίνουν φέτος την ευκαιρία να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά και να προσφέρουμε αγάπη και βοήθεια στα παιδιά του εθελοντικού, Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Οι γιορτές βγάζουν συνήθως τον καλύτερο εαυτό σε όλους μας και τα Amigos στη Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη μας δίνουν μια ακόμη ευκαιρία να τον απελευθερώσουμε, βοηθώντας τα παιδιά του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι «φίλοι» των μεξικάνικων εστιατορίων Amigos μπορούν να επιλέξουν μία από τις δύο «κάζες», σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, για να ανταλλάξουν ευχές αγάπης με τους δικούς τους ανθρώπους δοκιμάζοντας τις μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις του menu (a la carte) αλλά και, υπό τους latin ρυθμούς, την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης! Ειδικά την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουν όλοι έναν παραπάνω λόγο να πουν «Καλά Χριστούγεννα» με μία μαργαρίτα στο χέρι, αφού τα Amigos θα δωρίσουν, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την κατανάλωση Cuervo frozen μαργαρίτας!

Συνεχίζοντας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η «οικογένεια» των μεξικάνικων εστιατορίων Amigos θα ανοίξει πραγματικά την αγκαλιά της και, με την ηθική αλλά και την υλική αρωγή όλων των «φίλων» της, θα υποδεχτεί με αγάπη τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ». Συγκεκριμένα, στις 31/12/2016, το Amigos στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη θα οργανώσουν, ταυτόχρονα, ένα ιδιαίτερο και συνάμα ξεχωριστό ΔΩΡΕΑΝ ρεβεγιόν με καλεσμένους μόνο για τα παιδάκια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», προσφέροντάς τους τη χαρά, τη θαλπωρή, αλλά και τη γλυκύτητα που επιβάλλει αυτή η γιορτινή ημέρα.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μας, αφού από 1η Δεκεμβρίου θα υπάρχει στα Amigos ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων, για όσους θέλουν να δωρίσουν όποιο ποσό επιθυμούν στην «ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ», ενώ μπορούν όλοι, μέχρι και τις 30/12/2016 να προσφέρουν τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Οργανισμού που απορρέουν από την επιπλέον υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφυγόπουλων.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων & από την κατανάλωση της Cuervo Frozen μαργαρίτας), αλλά και οι υπόλοιπες δωρεές των «φίλων» των Amigos θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).

Info
Amigos Mexican Restaurants
Amigos Γλυφάδα, Κύπρου 65Α, 2108983167/Amigos Νέα Σμύρνη, Μεγ.Αλεξάνδρου 70, 2109332220.
Μ.Κ.Ο. «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ» Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, 210 5141953–5141935.