ΡΙΦΙΦΙ με τον Γιάννη Οικονομίδη και συνταγές… έκπληξη

rififi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, το ΡΙΦΙΦΙ «κρύβει» όμορφες και γευστικές εκπλήξεις. Σήμερα, κάνει… ΡΙΦΙΦΙ στην κουζίνα του Γιάννη Οικονομίδη!

Το εστιατόριο ΡΙΦΙΦΙ, με οικοδεσπότες τον Γιάννη Μπασκόζο (συγγραφέας, δημοσιογράφος) και τον Μένο Δελιοτζάκη (σκηνοθέτης, παραγωγός), κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα προσκαλεί στην κουζίνα του Έλληνες δημιουργούς, οι οποίοι «μαγειρεύουν» για τους φίλους τις δικές τους γευστικές προτάσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους «συνταγές» δημιουργίας!

Σήμερα, Δευτέρα 12/12, ετοιμάζεται για ΡΙΦΙΦΙ στην κουζίνα του Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος θα μαγειρέψει συνταγές-έκπληξη από τις παιδικές του μνήμες και θα μας κάνει κοινωνούς του πάθους για την παντός είδους δημιουργική διαδικασία!

Ο Γιάννης Οικονομίδης

Ο Γιάννης Οικονομίδης είναι Έλληνας σκηνοθέτης από την Κύπρο. Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Σπιρτόκουτο» (2002, διακρίθηκε με το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ), «Η ψυχή στο στόμα» (2006 επίσημη συμμετοχή στην εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών και Βραβέιο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από την Π.Ε.Κ.Κ.). Κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2011, καθώς και το βραβείο Σεναρίου. Η ταινία απέσπασε συνολικά 7 βραβεία. Η τελευταία του ταινία είναι «Το μικρό ψάρι» και την τρέχουσα περίοδο έχει ανεβάσει στο Εθνικό Θέατρο την παράσταση «Στέλλα κοιμήσου».

Info
Εστιατόριο ΡΙΦΙΦΙ, Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α & Βαλτετσίου, 210 3300237
Μέση κατανάλωση ανά άτομο: 15-20 euro