Τα Street Food and Tunes φορούν τα χριστουγεννιάτικά τους και πάνε κέντρο

street-food-tunes
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Την Τετάρτη 28/12, μια ανάσα πριν τη νέα χρονιά, τα Street Food and Tunes κλείνουν το 2016 με ένα άκρως εορταστικό πάρτι στο κέντρο της πόλης!

Μέσα στο 2016, τα Street Food and Tunes από το deBop.gr επισκέφτηκαν το Χαλάνδρι, την Κυψέλη, την Κηφισιά, την Νέα Σμύρνη, την Αγία Παρασκευή, τον Πειραιά, τον Χολαργό, το Περιστέρι και το Παλαιό Φάληρο, με μία στάση στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, βάζοντας στόχο να γίνουν γνωστά στις γειτονιές της πόλης.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κλείσουν τη χρονιά στο κέντρο της πόλης, στα παλιά τους λημέρια, για ένα απολύτως χριστουγεννιάτικο Street Food and Tunes, σε μια από τις πιο λατρεμένες γωνιές της Αθήνας (Αγίου Μάρκου & Πραξιτέλους), στο Sq;

Το μενού της Τετάρτης θα αποτελείται από τα best of πιάτα της χρονιάς, ενώ τις μουσικές θα αναλάβουν δυο μεγάλες ραδιοφωνικές αγάπες.

www.flickr.com

Το Gua Bao

Συγκεκριμένα, το μενού θα περιλαμβάνει:

GUA BAO: Taiwanese pork belly slider: ψωμάκι στον ατμό, γεμιστό με χοιρινή πανσέτα σιγοβρασμένη σε σόγια, hoisin sauce, ψημένα φυστίκια, φρέσκο κόλιανδρο και chili, γνωστό κι ως το ταϊβανέζικο χάμπουργκερ στη χώρα προέλευσής του και για πολλούς... το τελειότερο street food πιάτο του πλανήτη – €6,40

PEPITO TORTA: Ψωμί τσιαπάτα, pickled jalapeños, κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με μαρινάδα από αχλάδι και σάλτσα σόγιας, μοτσαρέλα, guacamole, φρέσκος κόλιανδρος και refried beans, το παραδοσιακότερο torta (: σάντουιτς) της Puebla του Μεξικού - €6,40

MEATLOAF SANDWICH: Ψωμί burger bun, ρολό κιμά με γλάσο από ketchup και dressing με μαγιονέζα και sriracha, τομάτα και iceberg, το πιο δημοφιλές comfort food της Αμερικής κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης - €5,90

Ιδανικά συνοδεύονται με:

- Jack Honey Ginger Ale (Jack Daniel’s Honey, Schweppes Ginger Ale, φλούδες πορτοκάλι) και

- Apple Jack #winter edition (Jack Daniels no7, χυμός μήλου, σιρόπι σφενδάμου, κανέλα)

Κι όσο για τη μουσική, στα decks θα βρίσκεται ο Δημήτρης Λεμονίδης, από τον Pepper 96.6, για να μιξάρει πιπεράτες μουσικές, λίγο πριν τον διαδεχθούν οι party starters του ραδιοφωνικού διαδικτύου, aka του ConiOnAir!

Όπως σε κάθε διοργάνωση παρέα με το Jack Daniels, έτσι κι εδώ, όσοι απολαύσουν τα προτεινόμενα cocktails, μπαίνουν σε κλήρωση για ένα bbq και μία ηλεκτρική κιθάρα Jack Daniels!

Αν θέλετε να φτάσετε δωρεάν στο Street Food and Tunes στο κέντρο της Αθήνας, κάντε download την εφαρμογή υπηρεσιών taxi UBER και θα έχετε δώρο από το deBop.gr μέχρι €20 για την πρώτη σας μετακίνηση χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEBOPGR.

Info
Street Food and Tunes
στις 28/12, από τις 19:00
Sq., Πραξιτέλους 43 και Αγίου Μάρκου, Αθήνα