Για φαγητό μετά τα ψώνια σε πέντε αγορές της Αθήνας

collage
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και αυτές τις ημέρες προβλέπεται να βρεθούμε πολλές φορές στα μαγαζιά. Όπως θα ξέρετε, όμως, τα ψώνια ανοίγουν την όρεξη κι αν είστε στο δρόμο με σακούλες στα χέρια και το στομάχι σας αρχίσει να διαμαρτύρεται, δείτε πού μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό κοντά στα μέρη που ψωνίζετε και να επιστρέψετε σπίτι με γεμάτα χέρια και… στομάχι!

Για ψώνια στην Ερμού, κάντε στάση στο Collage
Η Ερμού είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και δεν γίνεται να περάσουν οι εκπτώσεις χωρίς να σας βρουν πάνω-κάτω στον πεζόδρομο. Για φαγητό μετά τα ψώνια σας, σας προτείνουμε το Collage, έναν all-day χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ, κοκτέιλ και φαγητό ό,τι ώρα κι αν είστε έξω για τα ψώνια σας. Με μενού που βασίζεται σε ιταλική, μεσογειακή κουζίνα, με επιρροές και από άλλες κουζίνες, στο Collage μπορείτε να φάτε από απλά πιάτα όπως πίτσες, ζυμαρικά και ριζότο, μέχρι γκουρμέ δημιουργίες, σαλάτες, γλυκό, ξοδεύοντας αναλόγως με το budget που σας έχει απομείνει από τα ψώνια! Διαβάστε την εμπειρία μας στο Collage εδώ. Info: Καπνικαρέας 3, Αθήνα, 210 3232060.

Για ψώνια στο Χαλάνδρι, κάντε στάση στο Penny Lane
Βγήκατε για ψώνια και δεν βρήκατε αυτό που θέλατε; Ή μήπως ξοδέψατε πολλά και τώρα έχετε αρχίσει να αγχώνεστε; Όπως και να’χει, στο comfort food του Penny Lane στο Χαλάνδρι θα βρείτε παρηγοριά σε ένα πολύ όμορφο και «ζεστό» περιβάλλον. Μη μας πείτε ότι τα ψωμάκια brioche με μοσχαρίσιο κιμά, οι σπιτικές του πίτσες, το κορυφαίο mac&cheese, το choco burger -αν θέλετε γλυκό- και οι υπόλοιπες γεύσεις του δεν ολοκλήρωσαν ιδανικά την εμπειρία σας για ψώνια στο Χαλάνδρι! Διαβάστε την εμπειρία μας στο Penny Lane εδώ. Info: Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, 210 6800217.

Για ψώνια στη Γλυφάδα, κάντε στάση στο Miyabi
Η Γλυφάδα έχει πολλές επιλογές για φαγητό, αν θέλετε να ξαποστάσετε από τα ψώνια σας, να απολαύσετε early dinner και να αξιολογήσετε τα ρούχα και αξεσουάρ που ψωνίσατε, με την ησυχία σας. Επειδή, όμως, εκεί τυγχάνει να βρίσκεται και ένα από τα καλύτερα μέρη για σούσι της πόλης, σας προτείνουμε να λήξετε τα ψώνια σας με λίγη προσεγμένη ιαπωνική κουζίνα. Στο Miyabi θα καταλάβετε γρήγορα πως κυκλοφορεί πολύ σούσι εκεί έξω, αλλά σε λίγα μέρη είναι τόσο ποιοτικό και εκλεπτυσμένο. Αν αυτή η κουζίνα είναι στα γούστα σας και θέλετε να φάτε ελαφριά, εγγυημένα και ποιοτικά, σε ένα χώρο απλό αλλά φροντισμένο, το Miyabi σας περιμένει. Διαβάστε την εμπειρία μας στο Miyabi εδώ. Info: Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα, 2108944845.

Για ψώνια στο Κολωνάκι, κάντε στάση στο Μαντζάρου 3
Το φαγητό στο Κολωνάκι μετά τα ψώνια θέλει το νεοκλασικό του και στον πεζόδρομο της Μαντζάρου θα βρείτε ακριβώς αυτό: ένα all day café bar restaurant με προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα που στεγάζεται σε ένα τριώροφο νεοκλασικό και όταν ο καιρός ανοίγει, η «μυστική» του ταράτσα κλέβει την παράσταση. Εκεί θα πιείτε ζεστό αρωματικό καφέ, θα δοκιμάσετε εποχιακές σαλάτες, προσεγμένα μπέργκερ, μπρουσκέτες, ζυμαρικά, πίτσα, σάντουιτς, ζεστά πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας, αλλά και μαγειρευτά σε καλές τιμές που –μην ανησυχείτε- δεν θυμίζουν Κολωνάκι. Διαβάστε την εμπειρία μας στο Μαντζάρου 3 εδώ. Info: Μαντζάρου 3 Κολωνάκι, 210 3388216.

Για ψώνια στην Κηφισιά, κάντε στάση στον Nice’n’Easy
Αν τα ψώνια σας φέρουν προς Κηφισιά μεριά, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη Nice’n’Easy εμπειρία φαγητού. Στο εν λόγω εστιατόριο τα πιάτα φτιάχνονται με αγνά βιολογικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, αλλά και νέες γευστικές προτάσεις και ενώ έχουν γκουρμέ διάσταση, βγάζουν πάντα κάτι οικείο. Εκεί σας περιμένει μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές και υλικά, σε ένα bio-organic μενού με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, το οποίο δίνει επιλογές και σε κρεατοφάγους και σε χορτοφάγους και σε όσους απέχουν από τη γλουτένη. Αποκλείεται να μην καλύψει και τα δικά σας γούστα. Info: Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, 210 8082014.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ / [email protected]