Ο Ιανουάριος στα nice n easy «μοσχοβολάει» Δωδεκάνησα

nice-n-easy-easy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κάθε Πέμπτη ετοιμαστείτε για γευστικό ταξίδι στα Δωδεκάνησα, αφού ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου έρχεται στα nice n easy με πιάτα ημέρας αφιερωμένη στην κουζίνα του αγαπημένου αυτού νησιωτικού συμπλέγματος.

Το μεγάλο αφιέρωμα, στις Κουζίνες της Ελλάδας συνεχίζεται και φέτος στα nice n easy της Αθήνας, με μια κουζίνα ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα -αν και ίσως όχι τόσο προβεβλημένη όσο θα της άξιζε!

Κάθε Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια κουζίνα με μεγάλη επικοινωνία με τις ακτές της Μικράς Ασίας, αλλά και της Αιγύπτου, με πιάτα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Στο μενού «Δωδεκάνησα» θα βρείτε μεταξύ άλλων πιταρούδια ροδίτικα (ρεβυθοκεφτέδες) σε κρέμα γιαουρτιού, μιρμιζέλι από την Κάλυμνο (κριθαροκουλούρα με τριμμένη ντομάτα, λαχανικά και κοπανιστή Καλύμνου ), χταποδόρυζο (πιλάφι με φακές, χταπόδι και καραμελωμένο κρεμμύδι), «τσιαπάπι» Αντιμάχειας Κω (μπούτι κοτόπουλου τηγανητό σε κουρκούτι με πελτέ κόκκινης πιπεριάς και ελαφριά aioli), χοιρινό με το λουκούμι (χοιρινό μαγειρεμένο με κύμινο και ζυμαρικό μάτσι) και πολλά άλλα.

Αν μη τι άλλο, ο Ιανουάριος κάθε Πέμπτη θα έχει αύρα Δωδεκανήσων.

Info
nice n easy Ομήρου 60 και Σκουφά, 210 3617201, Κολωνάκι και Παπαδιαμάντη 7, 210 8082014, Κηφισιά.