Η κουζίνα Nikkei συνδυάζεται με τη jazz στο Κ for Kiku του Ψυχικού

k-for-kiku
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το εστιατόριο που συνδυάζει με επιτυχία την ιαπωνική με την περουβιανή κουζίνα, συνδυάζει και την jazz με τον Αδάμ Τσαρούχη, αυτό το Σάββατο.

Ύστερα από δύο πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο Kiku στο Κολωνάκι ο Αδάμ Τσαρούχης φέρνει την jazz και στο K for Kiku στο Ψυχικό!

Ο Αδάμ Τσαρούχης

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ερμηνευτής με τις εξαιρετικές συνεργασίες θα γεμίσει τον χώρο με jazz ακούσματα που θα συνοδεύσουν μοναδικά τις Νikkei γαστρονομικές δημιουργίες του chef, αλλά και τα δροσερά κοκτέιλ από την ομάδα του Kiku.

Η jazz μουσική συναντά το funky περιβάλλον του K for Kiku στο Ψυχικό σε μια βραδιά που θα σαγηνεύσει όλες τις αισθήσεις! Δυνατές γεύσεις και μουσικές δίνουν το σύνθημα για ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η πυξίδα δείχνει Ψυχικό και K for Kiku για να απολαύσετε τις μοναδικές ερμηνείες του Αδάμ Τσαρούχη και τις μουσικές επιλογές του dj G-Soul, πάντα με τη συνοδεία της γαστρονομικής ταυτότητας της Nikkei κουζίνας που στο K for Kiku του Ψυχικού συνθέτει ένα πιο προσιτό χαρακτήρα σε καλύτερες τιμές.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο K for Kiku του Ψυχικού εδώ.

Info
Κ for Kiku Ψυχικό
Περικλέους 7, 210 6776759
Στις 14/1