Το Rakkan ανανεώνει το μενού του με fusion euroriental γεύσεις

rakkan

Το Black Angus Mini Buns Burgers

ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δέκα νέα εντυπωσιακά πιάτα σας περιμένουν στο Rakkan Bar Lounge Restaurant της Κηφισιάς, κάνοντας «παιχνίδι» ανάμεσα σε 2 ηπείρους.

Με τη νέα χρονιά, το Rakkan Bar Lounge Restaurant εξελίσσει τη μοναδική στην Ελλάδα euroriental προσέγγισή του, χωρίζει την κουζίνα του στα δύο (Ασία και Ευρώπη) και προτείνει 10 νέα εντυπωσιακά πιάτα, με την εξαιρετική μαεστρία του chef de cuisine Γιάννη Σιμωτά και της ομάδας του.

Με συνδυασμούς συνταγών και τεχνικών από το γευστικό χάρτη της Ανατολής και της Δύσης, στη νέα κάρτα θα απολαύσετε μια ανάλαφρη πράσινη σαλάτα Raspberry Goat Cheese Salad με ξηρούς καρπούς, raspberry dressing, τυρί chevre και μαρμελάδα τομάτας, τα Black Cod Fish & Chips με μπακαλιάρο Αλάσκας, chips από περουβιανές πατάτες & μους ταραμά μπρόκολο, αλλά και Foie Gras με chutney μήλο-ginger και πουρέ κάστανου.

Το Beef Tartare του νέου μενού

Παραμένοντας στα ορεκτικά, στην κάρτα προστίθεται ένα ιδιαίτερο Beef Tartare με φασολάκια hericot, ενώ τα Rice & Noodles ενισχύονται με το Truffle Mushroom Rissoto με μανιτάρια και τρούφα και με τα Jumbo Shrimp Noodles σε σάλτσα Bloody Mary!

Τη σκυτάλη παίρνουν τα κυρίως πιάτα με δελεαστικές προσθήκες σε κρέας και ψάρι, όπως Beef Fillet φιλέτο με σάλτσα απο ιαπωνικό whiskey, baby πατάτες και μανιτάρια, Black Angus Mini Buns Burgers με σάλτσα ranchera, λάχανο kimchi, παλαιωμένο cheddar, ψωμί ατμού, Red Snapper φιλέτο φαγκρί, χόρτα εποχής, αφρός yuzu και Tuna Fillet φιλέτο τόνου, φαλάφελ, κρέμα μελιτζάνας, pico de galo salsa.

Το φιλέτο τόνου

Rakkan στα ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και οι νέες αυτές γεύσεις που προστίθενται στην ήδη αναγνωρισμένη κάρτα του εστιατορίου, σίγουρα θα μας ανεβάσουν τη διάθεση και θα μας κάνουν να απολαύσουμε γευστικές, euroriental δημιουργίες.

Info
Rakkan Bar Lounge Restaurant
Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 210 8087941.