Πέμπτες με γεύση Μυκόνου στο Albion

albion

Ο εσωτερικός χώρος του Albion

ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Γευστικές διαδρομές στα σοκάκια της Μυκόνου έχει ξεκινήσει το restaurant-bar Albion, με το Diner by 2, όπου κάθε Πέμπτη μέχρι τις 9/2 συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου, προτείνοντας ιδιαίτερα πιάτα.

Ποιος θα έλεγε όχι σε λίγη Μύκονο, ακόμη και εν μέσω χειμώνα; Το Albion μας φέρνει σε μια διαφορετική επαφή με το κοσμικό αυτό νησί, έχοντας ξεκινήσει μια σειρά γευστικών διαδρομών που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη.

Κάνοντας έναρξη στις 19/1, το διάσημο στέκι στο Ψυχικό, παρουσιάζει κάθε Πέμπτη ένα διαφορετικό μενού μαζί με καταξιωμένους σεφ διάσημων εστιατορίων της Μυκόνου, προσφέροντας διαφορετικές και μοναδικές γευστικές συνθέσεις, βασισμένες στο χαρακτήρα του κάθε εστιατορίου και στο ταμπεραμέντο του κάθε σεφ.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε στις 19/1 η σεφ Αυγερία Σταπάκη του Principaute de Mykonos, συνέχισε στις 26/1 ο σεφ Σταύρος Κουστένης του εστιατορίου Θυώνη (ξενοδοχείο Σέμελη), ενώ σήμερα 2/2 το Albion θα φιλοξενήσει το βραβευμένο εστιατόριο Kenshõ με τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος δημιουργεί με βάση την κρητική κουζίνα. Οι μυκονιάτικες Πέμπτες θα λήξουν στις 9/2 με τον σεφ Γιώργο Κουμπούρη του εστιατορίου Natura (ξενοδοχείο Λητώ), ο οποίος αναβιώνει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές.

Info
The ALBION
Ομήρου 6, Ψυχικό
2106740710