Μια βραδιά γεμάτη… αστέρια έρχεται στο Rakkan

rakkan-xristougenna
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και αφιερώνει μια βραδιά σε αυτό το σημαντικό έργο.

Τι καλύτερο από το να συνδυάζονται υπέροχες γεύσεις με καλό σκοπό; Το Rakkan Bar Lounge Restaurant ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια τέτοιου είδους βραδιά την Τετάρτη 8/2, στις 21.00, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με έναν πολύ γευστικό τρόπο.

Μέσα από ένα Μενού Γευσιγνωσίας 5 πιάτων, στην ειδική τιμή των 85,00€/άτομο, το Rakkan έρχεται να ενισχύσει το όραμα του Μ.Κ.Ο. που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, προσφέροντας μέρος των εσόδων της βραδιάς για την εκπλήρωση της ευχής του 17χρονου Κώστα που επιθυμεί να πάει με τους φίλους του στη Μύκονο, ενώ διαθέσιμα θα βρίσκονται και τα Αστεράκια του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τον κόσμο που επιθυμεί να πραγματοποιήσει επιπλέον δωρεά.

Για πρώτη φορά, το Rakkan Bar Lounge Restaurant διοργανώνει μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι εκπρόσωποι του Οργανισμού και εθελοντές που μαζί με την Πρέσβειρα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κα. Φαίη Σκορδά, θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με τον ξεχωριστό αυτό τρόπο.

Το μενού της ημέρας θα περιλαμβάνει Bouillabaisse, Tuna Tataki με πουρέ από σπαράγγι, κρέμα λεμόνι, σαλάτα baby και dressing περγαμόντο, Duck Roll, Rib Eye με wasabi creme fraiche,baby μελιτζάνα και σάλτσα yakiniku ή Black Cod μαριναρισμένο σε saikyo miso, με πουρέ απο yuzu, Namelaka & Yuzu Cheese Cake και 1 μπουκάλι κρασί για 2 άτομα.

Η βραδιά θα πλαισιώνεται μουσικά από τους Key Royale και σίγουρα θα περιλαμβάνει το τρίπτυχο της επιτυχίας: γεύση, ψυχαγωγία και καλό σκοπό!

Info
Rakkan Bar Lounge Restaurant, Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 210 8087941
Στις 8/2, 21.00