Καφεγνωσία με άρωμα… Nespresso

nespresso

Γευστικές δημιουργίες με καφέ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Nespresso έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του Nespresso Club να γνωρίσουν κρυφές πτυχές του αγαπημένου τους καφέ μέσα από ξεχωριστές θεματικές με πρωταγωνιστή τις 24 Εκλεκτές Ποικιλίες, χαρίζοντάς τους την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Ο καφές μπορεί να αποκτήσει ξεχωριστή θέση τόσο σε συνταγές, όσο και σε κοκτέιλ και γλυκά, γι’ αυτό και η Nespresso, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας, ζαχαροπλαστικής, οινολογίας και bartending, ταξίδεψε το κοινό σε έναν μαγικό κόσμο γεύσεων και αρωμάτων.

Οι Ημέρες Καφεγνωσίας εγκαινιάστηκαν από τον γνωστό sommelier, Απόστολο Πλαχούρα, ο οποίος συνδύασε το γευστικό προφίλ των Εκλεκτών Ποικιλιών με αρώματα και γεύσεις ελληνικών οίνων. Τη σκυτάλη πήρε ο βραβευμένος bartender, Σπύρος Κερκύρας, ο οποίος δημιούργησε για το κοινό ξεχωριστά cocktails και mocktails με βάση τον καφέ Nespresso, αλλά και παραλλαγές του απόλυτου καλοκαιρινού καφέ, Nespresso freddo. Ο γνωστός σεφ, Βαγγέλης Δρίσκας, ταξίδεψε το κοινό στη Λατινική Αμερική δημιουργώντας αλμυρές συνταγές της Βραζιλίας με καφέ, ενώ η Άννα Μαρία Μπαρού έκλεισε τον κύκλο σεμιναρίων με χριστουγεννιάτικες συνταγές γλυκών με καφέ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας

Ο Coffee Ambassador της Nespresso παρουσίασε τις αρωματικές οικογένειες των Εκλεκτών Ποικιλιών και τον τρόπο που ένας καφές αλλάζει προφίλ ανάλογα με το πρωινό που συνοδεύεται, ξεδιπλώνοντας έτσι την απόλυτη εμπειρία καφέ που μόνο η Nespresso μπορεί να προσφέρει.

Κι αν θέλετε να πάρετε μια γεύση περί τίνος πρόκειται, σκεφτείτε Nespresso Brownie με βερίκοκο, Soft cookies με Nespresso Chocolate Ganache, Nespresso Martini, Almond & Cranberries Nespresso Freddo και Μοσχάρι σε μαρινάδα καφέ και πολλές άλλες λαχταριστές γεύσεις.

Οι Ημέρες Καφεγνωσίας απέδειξαν ότι ο καφές μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής ποικίλων συνταγών και να μας συνοδεύει σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα.

Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Η Nespresso ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις του καφέ μέσα από μία σειρά μοναδικών ενεργειών που θα πραγματοποιήσει μέσα στο 2017. Αναμένουμε!