Εξερευνήστε τον κόσμο των negroni κοκτέιλ στο Galaxy Bar & Restaurant

negroni-galaxy-bar Picasa

Barrel aged Νegroni

ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μια… ωδή στα Negroni κοκτέιλ ετοιμάζει για όλο το Φεβρουάριο το Galaxy Bar, προσκαλώντας μας να δοκιμάσουμε τις έξι νέες δημιουργίες, με τη μοναδική υπογραφή των bartender του.

Η φήμη των Negroni κοκτέιλ, χάρη στις κομψές ιταλικές ενώσεις, τη σαγηνευτική γεύση και την ένδοξη ιστορία τους, έχει ταξιδέψει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο κοκτέιλ. Με επιδεικτικό κόκκινο χρώμα, γεμάτο αρώματα και μία εκλεπτυσμένη παλέτα με εξωτικά φυτικά bitters, το Negroni έχει αναδειχθεί σε πρότυπο μεταξύ των κοκτέιλ, αποτελώντας μια ωδή στην αγάπη και στο πάθος για ζωή, παίρνοντας και επίκαιρο χαρακτήρα λόγω του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Εμπλουτίστε την εμπειρία σας στα κοκτέιλ δοκιμάζοντας το barrel aged Νegroni, παλαιωμένο για 42 ημέρες σε ειδικά δρύινα βαρέλια του Χίλτον Αθηνών. Το Negroni Svegliato, το οποίο είναι βασισμένο στη συνταγή του Καλαμπρέζε με κόκκινο βερμούτ αρωματισμένο με καφέ, καθώς και το Cuban Negroni με βάση το κουβανέζικο ρούμι και το Aperol θα σας ενθουσιάσουν. Για όσους επιθυμούν πιο πικάντικες γεύσεις, το Mexican Negroni με αρώματα από τεκίλα και mescal, καθώς και το Scottish Negroni με καπνιστό ουίσκι από το νησί Άιλα της Σκωτίας θα σας εκπλήξουν ενώ, με την ιδιαίτερη ελαφριά νότα του αφρώδη οίνου σε συνδυασμό με το κόκκινο γλυκό βερμούτ το Negroni Sbagliato θα γίνει το αγαπημένο σας.

Συνδυάστε αυτά τα κοκτέιλ με την εκπληκτική θέα του Galaxy και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία ζωής, που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά –γιατί όχι;- στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Info
Βασ. Σοφίας 46, Ξενοδοχείο Hilton , Αθήνα
210 7281402.