Τσικνοπέμπτη με Street Food and Tunes

street-food-tunes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ζήστε μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη, κόντρα στην «καταπιεσμένη» διασκέδαση, και εγκαινιάστε το 2017 με μία απόλυτα come as you are, street φιέστα για να χορτάσετε τσίκνα και μουσικές το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο κέντρο της πόλης!

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα για να τσικνίσετε φέτος, το Street Food and Tunes είναι η λύση. Το deBόp ενώνει τις δυνάμεις του με το Mama Roux και τον κοινό house chef τους, Βασίλη Σπόρο, που χρόνια τώρα πειραματίζεται με το γνήσιο αμερικάνικο barbeque, την κουζίνα της Νέας Ορλεάνης και το παγκόσμιο street food, παρουσιάζοντας το Po’ Boys –ένα project που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Athens Food Market της πλατείας Κοτζιά πριν λίγο καιρό! Σε αυτή τη συνάντηση θα τσικνίσετε μετά μουσικής σε ένα πλούσιο και αυθεντικό Barbeque Joint –με το δικό του χειροποίητο smoker - στον πεζόδρομο της Αιόλου!

Στο μενού της ημέρας, θα βρείτε
Hush Puppies with Creole Mayo €4, δηλαδή τραγανές κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο με μαγιονέζα creole, Apple Coleslaw €3.50 με λάχανο, πράσινο μήλο, καρότο, κρεμμύδι, μαγιονέζα, σελινόσπορος, Pulled Pork Burger €5.50, δηλαδή χοιρινή σπάλα σε ίνες με γλάσσο bourbon, iceberg, τομάτα και creole mayo, Brisket Burger €7.50, δηλαδή βοδινό brisket με Po’ Boys rub με γλάσσο bourbon, iceberg, τομάτα και creole mayo, Spare Ribs ‘n Coleslaw €7, 2 χοιρινά spare ribs με γλάσσο bourbon, πατατοσαλάτα και pickled λαχανικά και Beignets με πραλίνα φουντουκιού €3.50 που είναι τραγανοί λουκουμάδες Νέας Ορλεάνης με πραλίνα φουντουκιού.

Το Mama Roux

Στις μουσικές της βραδιάς θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με το κουαρτέτο του, για να δείξουν πώς η jazz μπλέκει παράδοση και μουσική πρωτοπορία, κάνοντας μία μουσική διαδρομή στα διασημότερα street food parties σε back beat, bebop και block chords ρυθμούς!
 
Από αυτή την Τσικνοπέμπτη δεν θα λείπει και το Jack Daniels, το οποίο προτείνει Lynchburg Lemonade (Jack Daniel’s No7, Triple Sec, Φρέσκος Χυμός Λεμόνι, Σιρόπι Ζάχαρης, Lime) και Jack Honey Smash (Jack Honey, lime, φλούδα πορτοκάλι), ενώ θα διασκεδάσει τον κόσμο με super give-aways, αλλά και την παραδοσιακή πια κλήρωση για μία συλλεκτική συσκευασία Jack Daniels, ένα BBQ και μία συλλεκτική κιθάρα!
 
Αν θέλετε να φτάσετε δωρεάν σε αυτή τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης, κάντε download την εφαρμογή υπηρεσιών taxi UBER και θα έχετε δώρο από το deBop.gr μία διαδρομή ως και €20 για την πρώτη σας μετακίνηση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEBOPGR.

Info
Street Food and Tunes by deBop.gr present A Po’ Boys Τσικνοπέμπτη
Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 19:00
MamaRoux, Αιόλου 48, Αθήνα
είσοδος ελεύθερη