Συναντήσαμε τον… Άγιο Βαλεντίνο στην προεδρική σουίτα του Divani Caravel

valentines-pre-party photo: Panos Smirniotis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Λίγες ημέρες πριν την Ημέρα των Ερωτευμένων, το Divani Caravel γιόρτασε τον έρωτα διοργανώνοντας ένα μοναδικό πάρτι αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες, στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου κι εμείς ήμασταν εκεί.

Μία εβδομάδα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, στην Προεδρική Σουίτα του Divani Caravel μας περίμενε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις!

Ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο, μας περίμενε η προεδρική σουίτα διακοσμημένη με πολλές… καρδιές, μπαλόνια, μουσική και «ερωτική» ατμόσφαιρα, ενώ οι γυναικείες παρουσίες που κατέφταναν συνεχώς, δεν μπορούσαν παρά να γοητευτούν από τη διακόσμηση, που ακολουθεί τα πρότυπα όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη. Το λεπτό γούστο και η απέριττη πολυτέλεια ήταν –όπως πάντα- χαρακτηριστικά του χώρου, με τις εντυπώσεις να κλέβει η θέα στην Ακρόπολη από το μεγάλο μπαλκόνι της σουίτας.

photo: Panos Smirniotis

Ειδικά για τη βραδιά, μάλιστα, τρεις καταξιωμένοι bartenders της εταιρείας Άμβυξ δημιούργησαν αποκλειστικά για τη βραδιά δυνατά και ευφάνταστα κοκτέιλ, εμπνευσμένα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με κύρια συστατικά τα Martini Rose και Martini & Tonic με Rosato.

Η γυναικεία περιποίηση δεν θα μπορούσε να λείπει από μια γιορτή αφιερωμένη στο ωραίο φύλο, γι’ αυτό και ένας χώρος εντός της σουίτας μετατράπηκε σε ναό της γυναικείας ομορφιάς, με αναζωογονητικές θεραπείες spa από το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου.

photo: Panos Smirniotis

Στα highlights της βραδιάς, το γεμάτο μπαλόνια δωμάτιο της προεδρικής σουίτας όπου όλες οι προσκεκλημένες –μαζί κι εμείς- φωτογραφίζονταν δίνοντας τις ευχές τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προσεγμένες μουσικές επιλογές συνόδευσαν τις ζωηρές συζητήσεις, ενώ το ενδιαφέρον κέντρισαν και οι γευστικές προτάσεις του σεφ που άντλησε την έμπνευσή του από τη γιορτή των ερωτευμένων, δημιουργώντας μοναδικά finger food.

Η υπέροχη βραδιά σίγουρα μας γέμισε χαμόγελα, δίνοντας… «κόκκινη» χροιά στη νύχτα, λίγο πριν καταφτάσει η πιο ερωτική μέρα του χρόνου.