Το brunch της Κυριακής γίνεται… jazz στο Rakkan

rakkan

Τα αυγά μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι Κυριακές μας θα jazz-ίζουν λίγο για όλο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο μοναδικό, Euroriental Fusion bar lounge restaurant της πόλης.

Οι φίλοι του brunch έχουν άλλη μια ιδιαίτερη πρόταση για όλες τις Κυριακές μέχρι το τέλος Μαρτίου, με τα Jazz Brunch που πραγματοποιεί το Rakkan bar lounge restaurant στην Κηφισιά από τις 13.00 έως τις 17.00.

To Rakkan υποδέχεται νέα live jazz μουσικά σχήματα και μας προσφέρει νέα πιάτα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευστικής και αισθητικής απόλαυσης, ενώ ο chef de cuisine, Γιάννης Σιμωτάς, έχει επιμεληθεί το a la carte Brunch Menu που έχει γίνει ήδη αγαπημένο. Σε αυτό θα βρείτε Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon, Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw αλλά και το εξαιρετικά φινετσάτο Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι, όπως και Burgers με βάση κοτόπουλο, rib eye ή σολομό.

Η σαλάτα Raspberry Goat Cheese 

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και νέα πιάτα από την ανανεωμένη κάρτα του εστιατορίου όπως σαλάτα Raspberry Goat Cheese με ξηρούς καρπούς, raspberry dressing, τυρί chevre και μαρμελάδα ντομάτας, Black Angus Mini Buns Burgers burgers, σάλτσα ranchera, λάχανο kimchi, παλαιωμένο cheddar, ψωμί ατμού, Black Cod Fish & Chips με μπακαλιάρο Αλάσκας, chips από περουβιανές πατάτες και μους ταραμά μπρόκολο!

Τα Black Angus Mini Burgers

Από τις γευστικές προτάσεις φυσικά δεν λείπει και το γλυκό, με τον pastry chef Γιάννη Καλδάνη να έχει δημιουργήσει τις πιο απολαυστικές προτάσεις, όπως το εξωτικό Perouvian Souffle, την τάρτα μήλου, τη μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Yuzu Chesse Cake!

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant φημίζεται, επίσης, για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα εξαιρετικά είδη τσαγιού αλλά και τα τονωτικά smoothies.

Info
Rakkan Bar Lounge Restaurant
Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 210 8087941
Νέες ώρες Λειτουργίας: Tρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη: 18:00-12:30, Παρασκευή: 18:00-01:30, Σάββατο:  13:00-01:30, Κυριακή: 13:00-12:30.